Αναψυκτικό - Τύψεις = Καλό καλοκαίρι...

Αναψυκτικό - Τύψεις = Καλό καλοκαίρι...

Το καλοκαίρι έφτασε και οι στιγμές στις παραλίες είναι "προ των πυλών". Είναι αλήθεια πως το καλοκαίρι το έχουμε συνδέσει με βόλτες, παραλία, κολύμπι και δροσιστικά αναψυκτικά. Η ανασφάλεια όμως της εικόνας μας στην παραλία, μας υποβάλλει σε ακραίες δοκιμασίες και το σημαντικότερο μας στερεί μικρές απολαύσεις της ζωής.

Οι περισσότεροι από εμάς σε τέτοιες δύσκολες στιγμές καταφεύγουμε στα light προϊόντα και κυρίως στα αναψυκτικά. Είναι πλέον γνωστό όμως ότι τα περισσότερα αναψυκτικά με την ένδειξη light είναι αποτέλεσμα ενός μείγματος χημικών ουσιών, γεγονός που τα καθιστά ύποπτα. Έτσι, προκειμένου να αποφύγουμε τα πρόσθετα τεχνητά γλυκαντικά, επιστρέφουμε στη ζάχαρη ή τις περισσότερες φορές στην στέρηση. Διαβάστε παρακάτω...

Όμως, όχι φίλοι μου δεν πρέπει πλέον να υποβάλλουμε τον εαυτό μας σε τέτοιες δοκιμασίες...γιατί; Γιατί η λύση βρίσκεται στην φύση, έτσι η στέρηση παίρνει τέλος χάρη στα φυσικά γλυκαντικά.

Μπορείς πλέον να κάνεις την διατροφή σου, χωρίς όμως να στερείσαι μία από τις πιο απολαυστικές καλοκαιρινές σου συνήθειες που δεν είναι άλλο από ένα δροσιστικό αναψυκτικό. Υπάρχει πλέον ένα προϊόν που σου προσφέρει απόλαυση χωρίς καμία ενοχή και δεν μιλάμε μόνο για τις θερμίδες αλλά και για την υγεία μας.

Η λύση της στέβια και των φυσικών γλυκαντικών

Σίγουρα έχεις δει ότι όλο και περισσότερα προϊόντα, και ειδικά αναψυκτικά να κυκλοφορούν στην αγορά με την ένδειξη ‘’με στέβια’’. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζεις ότι η φυσική αυτή γλυκαντική ουσία που χρησιμοποιείται στα περισσότερα από αυτά συνοδεύεται με πολλά τεχνητά γλυκαντικά, προκειμένου αυτά να καλύψουν τη μεταλλική επίγευση που αφήνει το γλυκαντικό στέβια αλλά και για να μειώσουν τεχνητά τις θερμίδες. Εξαίρεση αποτελεί η ελληνική εταιρεία Λουξ, η οποία πρωτοπορεί με τη νέα γενιά αναψυκτικών λουξ plus ‘n light.

Τα αναψυκτικά λουξ plus ‘n light είναι τα μόνα που περιέχουν 100% φυσικά γλυκαντικά, καθόλου ζάχαρη ενώ ο γλυκαιμικός τους δείκτης είναι χαμηλός, έτσι συνιστώνται σε όλους εμάς που θέλουμε να απολαμβάνουμε χωρίς τύψεις αλλά και σε διαβητικούς. Συνδυάζοντας απόλαυση και γεύση, η λεμονάδα και η πορτοκαλάδα λουξ plus ‘n light με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, είναι τέλειες για να δροσιστείς μια ζεστή μέρα στη παραλία. Ενώ, η λουξ cola plus ‘n light δεν περιέχει καθόλου φωσφορικό οξύ ούτε κιτρικό οξύ,τα οποία έχουν αντικατασταθεί από χυμό λεμονιού για να αποδοθεί η κατάλληλη οξύτητα, είναι ότι πρέπει για να συνοδεύσεις το φαγητό σου.

Η νέα γενιά αναψυκτικών λουξ είναι η πιο φυσική επιλογή που μπορείς να κάνεις σε αναψυκτικό, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που τα αναψυκτικά είναι για τους περισσότερους από εμάς must στην παραλία, στο φαγητό κλπ. Και μπορεί ακόμα να μην την έχετε δοκιμάσει, όμως αδιαμφισβήτητα η λουξ plus ‘n light αποτελεί έναν από τους πιο υγιεινούς τρόπους απόλαυσης.