Θες να αποκτήσεις τέλειες αναλογίες; Αυτά είναι τα μυστικά που θα λατρέψεις!

Θα τα λατρέψεις!

Θες να αποκτήσεις τέλειες αναλογίες; Αυτά είναι τα μυστικά που θα λατρέψεις!

Θες να αποκτήσεις και εσύ τέλειες αναλογίες, αλλά δεν ξέρεις πως; Αυτά είναι τα μυστικά που θα λατρέψεις και θα σε κάνουν μοντέλο στο λεπτό!

Οι πρώτοι μήνες του χρόνου είναι ιδανικοί για να υιοθετήσεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής που θα σε βοηθήσει να χάσεις τα περιττά κιλά των Χριστουγέννων. Εμείς σου δείχνουμε τον τρόπο μέσα από μερικές έξυπνες και χρήσιμες καθημερινές συμβουλές.

Απόφυγε τα λιπαρά
Προσπάθησε να μειώσεις όσο μπορείς το λίπος που προσλαμβάνεις σε καθημερινή βάση. Έτσι, αντί για βούτυρο στο φαγητό σου χρησιμοποίησε ελαιόλαδο, ενώ αντί για μπέικον ή χοιρινό προτίμησε τη βραστή γαλοπούλα.
Εμπλούτισε τη διατροφή σου με λαχανικά

Κατανάλωσε όσο περισσότερα λαχανικά μπορείς είτε συνοδεύοντας τα γεύματά σου με σαλάτες είτε μαγειρεύοντάς τα στα αγαπημένα σου γεύματα. Για παράδειγμα, αυτή την εποχή οι σούπες λαχανικών είναι ό,τι καλύτερο, όπως επίσης και τα ψητά λαχανικά.


Μείωσε τις μερίδες φαγητού


Για να μειώσεις τις ημερήσιες θερμίδες που προσλαμβάνεις περιόρισε το μεσημεριανό και το βραδινό σου όσο μπορείς. Επίσης, προσπάθησε να καταναλώνεις αργά το φαγητό σου γιατί με αυτόν τον τρόπο και χορταίνεις και τρως λιγότερο.


Μην αμελείς το πρωινό γεύμα!
Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας που δεν πρέπει να παραλείπεις. Και αυτό γιατί ενεργοποιεί τον μεταβολισμό σου, ενώ σε κρατά χορτάτη για αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα. Παράλληλα, φρόντισε ανάμεσα στα βασικά γεύματα να τρως συχνά σνακ επιλέγοντας φρούτα εποχής ή δημητριακά.

Ενυδάτωσε τον οργανισμό σου
Φρόντισε να πίνεις τουλάχιστον 2 λίτρα νερού την ημέρα. Στην περίπτωση που δυσκολεύεσαι, μπορείς αντί για νερό να πιεις χυμούς ή αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη.

Προσοχή στα ροφήματα
Οι καφέδες, τα ανθρακούχα αναψυκτικά αλλά και γλυκά ροφήματα όπως η σοκολάτα μπορεί να προσθέσουν έξτρα θερμίδες στον οργανισμό σου. Γι' αυτόν τον λόγο προτίμησε το πράσινο τσάι, που λειτουργεί και ευεργετικά για τον μεταβολισμό σου αφού αυξάνει τις καύσεις.

Πες το «ναι» στην άσκηση
Ξεκίνα τώρα ένα πρόγραμμα pilates ή TRX που θα σε βοηθήσει να ενδυναμώσεις το σώμα σου, ενώ παράλληλα θα συμβάλει και στην απώλεια βάρους. Εάν δεν είσαι φαν του γυμναστηρίου προσπάθησε να περπατάς 15 λεπτά την ημέρα και να χρησιμοποιείς τις σκάλες αντί για το ασανσέρ.

Δείτε επίσης μια διατροφή sos για το φούσκωμα, που θα σας σώσει!

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOUWEEKLY ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΕ 1,50 ΕΥΡΩ