Δεν έχει τυχαία αυτό το κορμί - Η γυμναστική που ακολουθεί η Ολυμπία Χοψονίδου για να «δέσει» το σώμα της

Φοβερές αναλογίες μετά από 6 γέννες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν έχει τυχαία αυτό το κορμί - Η γυμναστική που ακολουθεί η Ολυμπία Χοψονίδου για να «δέσει» το σώμα της

Σε λίγες μέρες η Ολυμπία Χοψονίδου έχει γενέθλια και γιορτάζει τα 39 της χρόνια. Τι κι αν έχουν περάσει 15 χρόνια από τη μέρα που κέρδισε στα καλλιστεία, το πρώην μοντέλο εξακολουθεί να είναι λαμπερό και να διατηρεί τη σιλουέυτα του.

Η Ολυμπία Χοψονίδου αποφάσισε να αφιερωθεί στην οικογένειά της και έτσι άφησε πίσω της το μόντελινγκ, ωστόσο ακόμα και μετά από τις 6 γέννες που έχει κάνει παραμένει άκρως εντυπωσιακή.

Φυσικά και η ίδια είναι «στρατιώτης» στη διατροφή της (δείτε τη εδώ), ενώ κάνει σταθερά και γυμναστική για να παραμένει πάντα σε φόρμα.

Ανά καιρούς η ίδια ή personal trainer της έχει ανεβάσει στο Instagram ορισμένα στιγμιότυπα από την προπόνησή της, η οποία φαίνεται να είναι ιδανική για όποια γυναίκα επιθυμεί να «δέσει» το σώμα της.

«Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για το πώς έχει φύγει η κοιλιά μου και θα ήθελα να απαντήσω στην κάθε κοπέλα ξεχωριστά αλλά δεν μου είναι εύκολο. Η διατροφή μου είναι το νούμερα ένα και μετά σίγουρα η γυμναστική... Βέβαια να πω την αλήθεια με βοήθησε πάρα πολύ ένα λέζιερ που έκανε στην κοιλιά», είχε πει η ίδια στο παρελθόν.

Το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί η Ολυμπία Χοψονίδου

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν χρειάζεται κάποιον ιδιαίτερο εξοπλισμό, ωστόσο αν θέλεις να το ακολουθήσεις κι εσύ, καλό θα ήταν να συμβουλευτείς έναν γυμναστή προκειμένου να σε κατατοπίσει στο τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις.

Το σώμα της χωρίς ρετούς

Η Ολυμπία Χοψονίδου με τον σύζυγό της Βασίλη Σπανούλη και τα παιδιά τους βρέθηκαν στην Μύκονο πριν λίγο καιρό όπου απόλαυσαν την καλοκαιρία που επικρατεί για να κάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα και να παίξουν στην άμμο. Το ζευγάρι όποτε πηγαίνει διακοπές, σχεδόν πάντα παίρνει μαζί τα παιδιά του, καθώς λατρεύουν να περνάνε στιγμές μαζί τους.

Έτσι, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την οικογένεια Σπανούλη οικογενειακώς σε κοσμική παραλία του νησιού των ανέμων, λίγες ημέρες μετά τις βόλτες τους στα σοκάκια.

Ολυμπία Χοψονίδου 5 παιδιά

Βασίλης Σπανούλης Μύκονος παραλία

Τα βλέμματα όλων ωστόσο, δεν τράβηξε μόνο το γεγονός πως η Ολυμπία Χοψονίδου είναι μια τρυφερή μαμά που "κυνηγάει" πάντα τα παιδιά της, αλλά και πως μετά από 6 γέννες έχει ένα απίστευτο κορμί.

Οι παρακάτω φωτογραφίες μάλιστα είναι αρετουσάριστες και όπως μπορούμε να δούμε, το πρώην μοντέλο έχει κοιλιά "πλάκα", αλλά και σχεδόν καθόλου κυτταρίτιδα.

Ολυμπία Χοψονίδου φωτογραφία χωρίς ρετους

Ολυμπία Χοψονίδου πίσω όψη χωρίς ρετους