Aυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να πονάει το στήθος σου

Aυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να πονάει το στήθος σου
Συχνά νιώθουμε πόνο και ιδιαίτερη ευαισθησία στο στήθος μας και ανησυχούμε ή δυσανασχετούμε, γιατί δεν ξέρουμε την αιτία.

Το στήθος μας είναι ευαίσθητο και εκτίθεται σε πολλούς παράγοντες οι οποίοι μπορεί να το επηρεάσουν. Για να μη φοβάσαι κάθε φορά που νιώθεις ένα πόνο στο στήθος σου, διάβασε τους λόγους για τους οποίους μπορεί να έχεις μια ενόχληση:

Περιμένεις περίοδο: Είναι το χρονικό διάστημα πριν την έμμηνο ρήση όπου το στήθος σου πονάει πριν αδιαθετήσεις λόγω των ορμονικών μεταβολών.

Έκανες πολύ γυμναστική: Μπορεί να έκανες μια καινούρια άσκηση που επηρεάζει το στήθος ή να γυμνάστηκες παραπάνω και να έχουν καταπονηθεί οι θωρακικοί σου μύες.

Σήκωσες βάρος: Kαι το έκανες ενώ ήσουν "κρύα" επομένως οι μυς σου τεντώθηκαν βάναυσα. Λογικό να πονάς λοιπόν, θα περάσει μόλις φύγει αυτός ο τραυματισμός.

Έχεις κύστες: Πρόκειται για καλοήθεις όγκους οι οποίοι βρίσκονται στους μαστούς σου αλλά δεν διατρέχεις κάποιον κίνδυνο από αυτούς αρκεί να τους παρακολουθείς με υπερηχο.

Δεν φοράς το σωστό σουτιέν: Πρόσεχε το νούμερο και την εφαρμογή. Πρέπει να εφαρμόζει σωστά στο σώμα σου και να αγκαλιάζει το στήθος σου χωρίς να το σφίγγει.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

26 Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια ημέρα αντισύλληψης: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Φυσικοί τρόποι να αντιμετωπίσεις τις ιώσεις του φθινοπώρου

Τι μπορείς να πάθεις αν δεν αλλάζεις συχνά εσώρουχο;