Kate Middleton: Κορίτσια προσοχή! Τι δεν κάνει ποτέ στα μαλλιά της; Βασιλικό μυστικό...

Το κάνουμε σχεδόν όλες και είναι λάθος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Kate Middleton: Κορίτσια προσοχή! Τι δεν κάνει ποτέ στα μαλλιά της; Βασιλικό μυστικό...

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι κάνει η Kate Middleton στα μαλλιά της και είναι τόσο όμορφα και σαν κομμωτηρίου κάθε φορά; Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε το βασιλικό μυστικό της!

Ο προσωπικός κομμωτής της Δούκισσας του Cambridge και γενικότερα της οικογένειας Middleton, Richard Ward, τονίζει πως ο τρόπος που στεγνώνεις τα μαλλιά σου είναι πιο σημαντικός απ’ ότι πιστεύεις, αποκαλύπτοντας το λάθος που κάνουμε οι περισσότερες από εμάς, όχι όμως η Kate!

Kate Middleton μυστικό για μαλλιά

Δείτε εδώ και τα 4 μυστικά της διατροφής της! Έτσι διατηρεί το σώμα της κομψό

«Το λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες -όταν στεγνώνουν τα μαλλιά τους είναι ότι δεν κρατούν σταθερό το πιστολάκι των μαλλιών τους και το κουνούν συνέχεια και άγαρμπα γύρω από το κεφάλι τους. Αυτό έχει ως συνέπεια, τα μαλλιά να φριζάρουν.»

Και συνεχίζει: «Ο σωστός τρόπος για να στεγνώνεις τα μαλλιά σου είναι να κρατάς το πιστολάκι σταθερό κάνοντας ήπιες κινήσεις , σε χαμηλή ταχύτητα, να στεγνώνεις τις ρίζες των μαλλιών σου με ανοδική φορά και γενικότερα όλα να είναι υπό έλεγχο. Παράλληλα, σημαντικό είναι να ξεκινάς να στεγνώνεις τα μαλλιά σου όταν αυτά είναι νωπά και όχι εντελώς βρεγμένα (κατά 75%-80 %) ενώ πάντα θα πρέπει να χρησιμοποιείς φυσούνα.»

Αυτό είναι το μυστικό της Kate Middleton για τα πιο λαμπερά μαλλιά

Αν θέλεις κι εσύ να έχεις μαλλιά μαλακά και λαμπερά σαν της Kate Middleton, τότε πρέπει σε κάθε περίπτωση να δοκιμάσεις το μυστικό της, το οποίο μπορεί να έχεις ανά πάσα στιγμή στο ντουλάπι της κουζίνας σου και να κάνεις «θραύση»!

Για να σου περιγράψουμε λίγο τι ακριβώς εννοούμε, πρόκειται για την τέλεια προσθήκη στη σαλάτα σου, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να κάνει μαλακά τα πόδια σου μετά το ξύρισμα, και ναι εν ολίγοις καλά κατάλαβες, μιλάμε για το ελαιόλαδο!

Το λάδι ελιάς χρησιμοποιείται για την ομορφιά εδώ και αιώνες, μιας και ήταν το νούμερο ένα ελιξήριο της Κλεοπάτρας, ενώ παράλληλα μπορεί να θεραπεύσει και θέματα με το δέρμα.

Έτσι κάνει τα μαλλιά της λαμπερά η Kate Middleton

Τόσο το λάδι ελιάς όσο και το λάδι καρύδας, τα οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλή στις χώρες προέλευσής τους, έχουν ευεργετικές ικανότητες και μπορούν να ταιριάξουν τέλεια και στα πιο χοντρά μαλλιά, ειδικά σε εποχές όπως το καλοκαίρι που μας χτυπάει περισσότερο ο ήλιος και άρα οι πόροι των μαλλιών ανοίγουν για να το απορροφήσουν.

ελαιόλαδο για τα μαλλιά