Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η μητέρα του τραγουδιστή

pantelidios
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 12.02.2017 11:24

Το ερχόμενο Σάββατο συμπληρώνεται ένας χρόνος από το μοιραίο εκείνο πρωινό που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου του 2016 που βύθισε όλη την Ελλάδα στο πένθος.

Σήμερα, τελείται το μνημόσυνο στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Μεταμόρφωση. Σύμφωνα με την εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», η οικογένεια του Παντελή έφτασε στην εκκλησία νωρίς το πρωί. Η μητέρα του τραγουδιστή πήγε πρώτη γιατί προφανώς, δεν ήθελε να έχει επαφή με τις κάμερες και τους δημοσιογράφους, και πήγε στην εκκλησία πολύ πριν φτάσουν τα τηλεοπτικά συνεργεία. Στη συνέχεια έφτασαν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, ο μικρότερος αδερφός του Παντελή, Νίνο, έφτασε στον Ιερό Ναό στις 9 παρά τέταρτο.

Στην εκκλησία, επάνω στο δίσκο, όπου κανονικά βάζουν τα κόλλυβα, βρίσκεται μια ελληνική σημαία, το καπέλο του Παντελή από όταν ήταν αξιωματικός και μια κιθάρα. Διαβάστε παρακάτω.

Από τους συναδέλφους του τραγουδιστή, πρώτοι έφτασαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αμαρυλλίς.

Στις 10 παρά τέταρτο θα τελεστεί η επιμνημόσυνη δέηση. Στη συνέχεια η οικογένεια θα μεταβεί στο νεκροταφείο και αμέσως μετά θα δεχτεί τον κόσμο στο μαγαζί που διατηρεί στη Νέα Ιωνία. Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Οι πρώτες εικόνες από το μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη!

Η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου στο μνημόσυνο του Παντελίδη!

Το συγκινητικό τραγούδι του Τριαντάφυλλου Παντελίδη για τον αδελφό του λίγες ώρες πριν το ετήσιο μνημόσυνο! Λύγισε το facebook..

Share