Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σκάνδαλο μεγατόνων! Ο Παύλος Πολάκης πήρε καταναλωτικό δάνειο 100.000 ευρώ από χρεοκοπημένη τράπεζα!

Μεγάλο σκάνδαλο!

Σκάνδαλο μεγατόνων! Ο Παύλος Πολάκης πήρε καταναλωτικό δάνειο 100.000 ευρώ  από χρεοκοπημένη τράπεζα!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 16.02.2019 20:16

Μεγάλα ερωτήματα φέρνει η είδηση πως ο Παύλος Πολάκης πήρε δάνειο από χρεοκοπημένη τράπεζα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», κατάφερε να πάρει σπαστό προσωπικό δάνειο, 70.000 και 30.000 ευρώ, από την Attica Bank. Διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα έβαλε δεύτερη υποθήκη το σπίτι του στα Σφακιά, για το οποίο έχει πάρει ήδη στεγαστικό δάνειο ύψους 300.000 ευρώ. Το δάνειο, δε, ελήφθη με πολύ ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής, σε 15 και 9 χρόνια αντίστοιχα, και αμφίβολες εγγυήσεις.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, το συνολικό ύψος των 100.000 ευρώ του καταναλωτικού δανείου του αναπληρωτή υπουργού Υγείας θεωρείται από την τραπεζική αγορά εξωπραγματικό, καθώς τέτοιου οικονομικού μεγέθους καταναλωτικά δάνεια δεν δίνονταν ακόμα και σε πελάτες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια ούτε στις προ κρίσης εποχές των παχιών αγελάδων.

Πόσω μάλλον όταν μόλις προχθές ο εισαγγελέας άσκησε διώξεις σε τραπεζικά στελέχη για καταχρηστικά δάνεια που χορηγήθηκαν από την ίδια τράπεζα σε πελάτες που δεν πληρούσαν τα εχέγγυα, ξεπερνώντας την πάγια τραπεζική πρακτική, με αποτέλεσμα να κατηγορούνται ότι ζημίωσαν την εν λόγω τράπεζα και τους μετόχους της.

Share