Έκτακτη ανακοίνωση για την Ακρόπολη! Τι αλλάζει μετά το περιστατικό με τους κεραυνούς;

Σας αφορά! Μεγάλη προσοχή!

Έκτακτη ανακοίνωση για την Ακρόπολη! Τι αλλάζει μετά το περιστατικό με τους κεραυνούς;

Έκτακτη ανακοίνωση εκδόθηκε μετά το περιστατικό με τους κεραυνούς στην Ακρόπολη, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό τεσσάρων ατόμων!

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις υπηρεσίες του η αντικατάσταση της κεφαλής του αλεξικέραυνου που είχε υποστεί το κεραυνικό πλήγμα στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης το απόγευμα της 17ης Απριλίου 2019 με τον τραυματισμό των τεσσάρων ατόμων. Διαβάστε παρακάτω...

«Η λειτουργία του αλεξικέραυνου αποκαταστάθηκε τάχιστα» αναφέρει το ΥΠΠΟ.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώνεται συνολική επιθεώρηση της υφιστάμενης κεραυνικής προστασίας της Ακρόπολης.

Κεραυνοί Ακρόπολη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση! Μεγάλη ανατροπή!

Ποιες είναι οι εξελίξεις με τους κεραυνούς που έπεσαν χτες στην Ακρόπολη και τραυμάτισαν 4 άτομα;

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης, ο οποίος είχε κλείσει λόγω του έκτακτου δελτίου της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), που έκανε λόγο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή της Αθήνας, θα λειτουργήσει έως τις 20.00.

Σε νεότερη επικοινωνία με την ΕΜΥ και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και εφόσον δεν εκδηλώθηκαν τέτοια φαινόμενα αποφασίστηκε να ανοίξει εκ νέου ο αρχαιολογικός χώρος για τους επισκέπτες.

Σημειώνεται πως λόγω της κακοκαιρίας, ένας κεραυνός «χτύπησε» την Ακρόπολη το μεσημέρι της Τετάρτης, τραυματίζοντας 4 άτομα.

Κεραυνοί Ακρόπολη: Η εικόνα σοκ με τις πληγές στο σώμα της αρχαιοφύλακα!

Σοκάρει η εικόνα από την αρχαιοφύλακα, που τραυματίστηκε στην Ακρόπολη!


Η μία από τις δύο τραυματίες – υπάλληλος στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, που χτυπήθηκε από τον κεραυνό μίλησε από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται, στον Βαγγέλη Γκούμα και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

«Ήμουν στα εκδοτήρια. Με χτύπησε μια λάμψη και με έριξε κάτω. Πώς βγήκα δεν ξέρω… Και δεν είναι ελαφρά τραύματα αυτά» περιέγραψε η 52χρονη, η οποία προσλήφθηκε με 8μηνη σύμβαση.

Όπως μετέδωσε ο Βαγγέλης Γκούμας και βλέπετε στο ρεπορτάζ η γυναίκα έχει τραύματα στα χέρια, στην πλάτη και σχεδόν σε όλο της το σώμα.

undefined

Η δεύτερη αρχαιοφύλακας, η 24χρονη που τραυματίστηκε, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.