Σας ενδιαφέρει! Κλειστά τα σχολεία Μάιο και Ιούνιο! Ποιες ημέρες;

Για ποιο λόγο;

Σας ενδιαφέρει! Κλειστά τα σχολεία Μάιο και Ιούνιο! Ποιες ημέρες;

Κλειστά θα δούμε μερικές ημέρες του Μαίου αλλά και του Ιουνίου τα σχολεία. Ποιες ημέρες δεν θα πάνε τα παιδιά στα σχολεία και για ποιο λόγο;

Δείτε Αναλυτικά.

Τέλος Μαΐου, αλλά και αρχή Ιουνίου θα ξανακλείσουν λόγω των εκλογών.

Λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών που έχουν προγραμματιστεί στις 26 Μαΐου θα είναι κλειστά τα σχολεία από 24 έως 27 Μαίου. Σε όσες περιφέρειες ή δήμους θα επαναληφθεί η ψηφοφορία για την εκλογή των αιρετών περιφερειακών αρχών στις 2 Ιουνίου, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία από 31 Μαΐου έως και 3 Ιουνίου.

Τα μαθήματα στα Γυμνάσια και Λύκεια σταματάνε την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019, ενώ την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, για τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια.

Serial Killer στην Κύπρο: Αυτή η γυναίκα είναι το θύμα που βρέθηκε στην Κόκκινη Λίμνη!

Την ταυτότητα του θύματος που βρέθηκε στην Κόκκινη Λίμνη δολοφονημένη από τον Serial Killer της Κύπρου έχουν οι Αρχές!

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στο πτώμα το οποίο θυμίζουμε πως εντοπίστηκε μέσα στην βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για την 36χρονη μητέρα από τη Ρουμανία, Λίβια Φλορεντία Μπουνέα.

Σύμφωνα με το offsite.com.cy, κατά τη διάρκειας της νεκροτομής εντοπίστηκε συγκεκριμένο εύρημα που οδηγεί σε αυτή την πεποίθηση, ωστόσο οι Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα DNA για να βεβαιωθούν πως πρόκειται πράγματι για την 36χρονη.

Serial Killer στην Κύπρο: Αυτή η γυναίκα είναι το θύμα που βρέθηκε στην Κόκκινη Λίμνη!

Ο δράστης είχε αναφέρει σε καταθέσεις του πως στη Κόκκινη λίμνη του Μιτσερού «πέταξε» τα πτώματα της Μαρικάρ Βαλντέζ, της Λίβια Φλορεντία Μπουνέα και της 6χρονης κόρης της Έλενα Ναταλία Μπουνέα.

Ταυτόχρονα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες τόσο στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο όσο και στη Κόκκινη λίμνη για εντοπισμό των άλλων δυο βαλιτσών αλλά και της 6χρονης Σιέρα. Oι ιστορίες των 7 θυμάτων του Serial Killer συγκλονίζουν!