Καμμένα Βούρλα: Τραγωδία! Αυτοκτόνησε 33χρονη!

Την βρήκε κρεμασμένη η μητέρα της!

Καμμένα Βούρλα: Τραγωδία! Αυτοκτόνησε 33χρονη!

Τραγωδία σημειώθηκε στα Καμμένα Βούρλα, αφού αυτοκτόνησε 33χρονη.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία με την αυτοκτονία νεαρής γυναίκας, που έβαλε τέλος στη ζωή της νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, με τραγικό τρόπο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr η 33χρονη διέμενε μόνη της δίπλα από το σπίτι της μητέρας της. Κάποια στιγμή η μητέρα της την αναζήτησε και όταν μπήκε στο σπίτι έπαθε σοκ αφού αντίκρισε το παιδί της κρεμασμένο.

Η αστυνομία που ερεύνησε το χώρο απέκλεισε από την πρώτη στιγμή την εγκληματική ενέργεια.

Μάλιστα οι πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν ότι η 33χρονη άφησε σημείωμα και όλα συγκλίνουν ότι η άτυχη κοπέλα αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της λόγω ερωτικής απογοήτευσης.

Πηγή: athensmagazine.gr

Νεκρός βρέθηκε ορειβάτης με τις Αρχές να είναι σοκαρισμένες

Δεν διευκρίνισαν από ποια περιοχή των ΗΠΑ ήταν, ενώ τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν αποσαφηνιστεί

Αμερικανός ορειβάτης έχασε σήμερα τη ζωή του κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης κατάβασης από το Έβερεστ, έγινε γνωστό από έναν Νεπαλέζο αξιωματούχο, με αποτέλεσμα ο αριθμός των νεκρών ή των αγνοουμένων ορειβατών στο υψηλότερο βουνό του κόσμου να ανέρχεται σε τουλάχιστον 9, στην οδό του Νεπάλ, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας ορειβατικής περιόδου.

Ο 61χρονος Κρίστοφερ Τζον Κάλις σκαρφάλωσε το πρωί στην κορυφή, σε ύψος 8.850 μέτρων ακολουθώντας τη διαδρομή Southeast Ridge, όμως πέθανε αιφνιδίως στο South Col κατά την κατάβαση από την κορυφή αυτή, είπε ο Μίρα Ασάρια, αξιωματούχος του υπουργείου Τουρισμού του Νεπάλ.

Νεκρός κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού!

Νεκρός βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ένας 50χρονος έλληνας κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο κρατούμενος εντοπίστηκε από συγκρατούμενούς του στη Δ’ πτέρυγα στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του.


Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που ερευνάται από την αστυνομία είναι εάν ο θάνατος του 50χρονου οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών.