Κυριακή, 31 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Κλείνει» η Εθνική Οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης! Τι συνέβη;

Από τον Ευαγγελισμό έως τον κόμβο του Πλαταμώνα!

«Κλείνει» η Εθνική Οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης! Τι συνέβη;
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 25.06.2019 23:00

Κλείνει η Εθνική Οδός Αθηνών Θεσσαλονίκης από τον Ευαγγελισμό έως τον κόμβο του Πλαταμώνα Η κίνηση θα διεξάγεται από την Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού - Λεπτοκαρυάς.

Αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί στην Εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, από τον ανισόπεδο κόμβο του Ευαγγελισμού έως το νοτιότερο άκρο του ανισόπεδου κόμβου του Πλαταμώνα, σύμφωνα με ενημέρωση της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη από 07:00 έως 19:00. Ο λόγος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων αφορά την εκτέλεση εργασιών συντήρησης των ηλεκτρονικών συστημάτων του αυτοκινητοδρόμου.

«Κλείνει» η Εθνική Οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Επίσης θα υπάρξει και αποκλεισμός του κλάδου εισόδου προς τον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. στον ημικόμβο Ραψάνης, με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Θα θρηνήσουμε θύματα! Πετάνε πέτρες στην Εθνική Οδό! Τεράστια προσοχή!

Πέτρες πετάνε σε διερχόμενα αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό και αν συνεχιστεί αυτό θα θρηνήσουμε θύματα! Χρειάζεται τεράστια προσοχή!

Οι φωτογραφίες από τα οχήματα με τα σπασμένα παρμπρίζ σοκάρουν!

Οδηγοί οχημάτων που κινούνταν το βράδυ της Πέμπτης (13-06-2019) στην νέα εθνική οδό Πατρών Πύργου, είχαν Άγιο, αφού κατάφεραν να παραμείνουν ψύχραιμοι και να μη χάσουν τον έλεγχο των αυτοκινήτων τους, εξαιτίας του πετροπολέμου που δέχθηκαν στο ύψος του Αλισσού.

Το περιστατικό κατεγράφη γύρω στις 21.45 το βράδυ της Πέμπτης και σε οχήματα τα οποία κινούνταν στο ρεύμα της εθνικής οδού με κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα.

Μετά την μεγάλη ευθεία του Αλισσού και λίγο πριν το μεγάλο πάρκινγκ οι οδηγοί είδαν τεράστιες πέτρες να πέφτουν βροχή σε κάθε σημείο των οχημάτων τους. Κάποιες καρφώθηκαν στα παρμπρίζ.

Επι τόπου κλήθηκε η τροχαία που κατέγραψε το περιστατικό και έγιναν αναζητήσεις στη γύρω περιοχή.

Σύμφωνα με το thebest.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται κάτι τέτοιο και εκτιμήσεις θέλουν μικρά παιδιά να το έχουν βρει ως παιχνίδι.

Ο κίνδυνος που ελοχεύει ωστόσο είναι μεγάλος και από θαύμα δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό ή χειρότερα, από πιθανή εκτροπή οχήματος.

Θα θρηνήσουμε θύματα! Πετάνε πέτρες στην Εθνική Οδό! Τεράστια προσοχή!Θα θρηνήσουμε θύματα! Πετάνε πέτρες στην Εθνική Οδό! Τεράστια προσοχή!Θα θρηνήσουμε θύματα! Πετάνε πέτρες στην Εθνική Οδό! Τεράστια προσοχή!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κύμα καύσωνα πλήττει όλη την Ευρώπη! Η δημόσια έκκληση!

Σοκ στη Νέα Κίο! Εξαφανίστηκε ενώ είχε πάει για μπάνιο η...

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr!

Share