Έγκλημα Περιστέρι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την στυγερή δολοφονία! Σοκάρουν οι νέες μαρτυρίες!

Η στιγμή πριν και μετά την εκτέλεση!

Έγκλημα Περιστέρι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την στυγερή δολοφονία! Σοκάρουν οι νέες μαρτυρίες!

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την στυγερή δολοφονία του νεαρού στο Περιστέρι. Ραγδαίες οι εξελίξεις για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει την κοινωνία.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εικόνα για τον δράστη. Πρόκειται για έναν άνδρα μετρίου αναστήματος, με κοντό μαλλί, ο οποίος φορούσε μια μπλε κοντομάνικη μπλούζα αλλά και γυαλιά ηλίου.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται λίγο πριν την ώρα της δολοφονίας, ένας άνδρας με μπλε μπλούζα να κινείται με μηχανή στα γύρω στενά στο Περιστέρι. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση προσπαθούν να εξακριβώσουν αν πρόκειται για τον δολοφόνο που λίγο αργότερα εισήλθε στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη, σκότωσε εν ψυχρώ τον νεαρό Τούρκο και εξαφανίστηκε

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές γνωρίζουν μέχρι ένα σημείο την πορεία του δολοφόνου και εξετάζουν τα πλάνα για να διαπιστώσουν αν τον περίμενε συνεργός κοντά στην καφετέρια.

Το βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία στο 5:00 λεπτό

Σοκάρουν οι νέες μαρτυρίες! Τον χτυπούσε στο κεφάλι μέχρι που έσπασε το όπλο.

Ο δράστης της δολοφονίας πυροβόλησε το θύμα και στη συνέχεια άρχισε να το χτυπά στο κεφάλι μέχρι να σπάσει το όπλο! «Χτύπησε τουλάχιστον 15 φορές το θύμα στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου, ενώ παράλληλα το έβριζε. Το πιστόλι, που έπαθε εμπλοκή, έσπασε από τη δύναμη των χτυπημάτων και έπεσε και η γεμιστήρας. Και όλα αυτά ενώ είχε πυροβολήσει τρεις φορές το θύμα, που ήταν αιμόφυρτο», αναφέρουν, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, που ανέλυσαν το υλικό από τα βίντεο της άγριας δολοφονίας του 25χρονου Τούρκου, που έλαβε χώρα μέσα στην καφετέρια στο Περιστέρι την περασμένη Τετάρτη.

Έγκλημα Περιστέρι: Ραγδαίες οι εξελίξεις στην δολοφονία! Στη ΓΑΔΑ η σύζυγος του θύματος!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Έγκλημα στο Περιστέρι. Στη ΓΑΔΑ οδηγήθηκε η σύζυγος του θύματος της δολοφονίας στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ γύρω από την εν ψυχρώ δολοφονία που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε καφετέρια στο Περιστέρι, με στόχο να βρεθούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στο δράστη της μαφιόζικης εκτέλεσης.

Το θύμα της επίθεσης, όπως έγινε γνωστό, είναι ένας 25χρονος Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγής ο οποίος ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής είναι το γεγονός ότι ο δολοφόνος δεν έκανε καμία προσπάθεια από τον δράστη να κρύψει τα χαρακτηριστικά του.

Αρχικά, πυροβόλησε το θύμα στην πλάτη και στην συνέχεια στο κεφάλι. Η μανία του ήταν τόσο μεγάλη που αφού είχε πυροβολήσει το θύμα άρχισε να τον χτυπάει με την λαβή του όπλου βρίζοντάς τον.

Την Πέμπτη κατέθεσε στη ΓΑΔΑ η σύζυγος του 25χρονου η οποία επίσης κατάγεται από την Τουρκία και δεν αποκλείεται να κληθεί ξανά από τους αστυνομικούς καθώς όσο περνούν οι ημέρες θα συνέρχεται από το σοκ της απώλεια της ζωής του νεαρού Τούρκου.