Ξέσπασε πυρκαγιά σε λεωφορείο! Πέντε νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ξέσπασε πυρκαγιά σε λεωφορείο! Πέντε νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί!

Πυρκαγιά ξέσπασε σε λεωφορείο. Αποτέλεσμα να σημειωθεί απίστευτη τραγωδία με πέντε νεκρούς, ανάμεσα τους και ένα παιδί.

Πέντε άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, σκοτώθηκαν και 15 ακόμη τραυματίστηκαν σήμερα όταν ένα λεωφορείο στη βορειοδυτική Τουρκία τυλίχθηκε στις φλόγες, δήλωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας Μπαλικεσίρ στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Το λεωφορείο στην πορεία του προς την Άγκυρα, έπιασε φωτιά στον αυτοκινητόδρομο στο ύψος του Μπαλικεσίρ, δήλωσε ο κυβερνήτης Ερσίν Γιαζίκι. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν καταστεί αμέσως σαφή, πρόσθεσε.Συναγερμός στην Χαλκιδική μετά από έκρηξη σε σκάφος! Παιδί εκτοξεύθηκε μέσα στη θάλασσα και...

Φωτιά σε ΙΧ στην Θεσσαλονίκη!

Παρανάλωμα του πυρός έγινε Ι.Χ αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε κατοικημένη περιοχή του Κορδελιού, δυτικά της Θεσσαλονίκης. Η φωτιά, τα αίτια της οποίας παραμένουν άγνωστα, εκδηλώθηκε γύρω στις 4 τα ξημερώματα, προκαλώντας υλικές ζημιές στο παραπάνω όχημα (μάρκας μερσεντές).

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες....

Οι φλόγες επεκτάθηκαν και σε παρακείμενο αυτοκίνητο προκαλώντας σ' αυτό μικρότερης έκτασης φθορές, ενώ οι καπνοί δημιούργησαν προς στιγμήν αποπνικτική ατμόσφαιρα χωρίς όμως να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός. Στο έργο της πυρόσβεσης συμμετείχαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, ενώ τα αίτια της φωτιάς ερευνώνται.

Έκτακτο: Μεγάλη πυρκαγιά στην Αργολίδα! Πιθανότητα για εκκένωση!

Έκτακτο! Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στην Αγρολίδα και υπάρχει πιθανότητα για εκκένωση του Μοναστηριού της μονής Καρακαλά.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 17:00 στην περιοχή πάνω από τη Μονή Καρακαλά. Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής Ναυπλίου με ενισχύσεις από το Άργος ενώ θα κάνουν ρίψεις και αεροπλάνα και ελικόπτερα. Υπάρχει, ακόμη, πιθανότητα να εκκενωθεί και το μοναστήρι, σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr

Μάλιστα, νωρίς το μεσημέρι φωτιά ξέσπασε και στην Κρήτη.

undefined

Έκτακτο: Μεγάλη πυρκαγιά στο Ηράκλειο Κρήτης!

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε πυρκαγιά που ξέσπασε σε αγροτική περιοχή του δήμου Γόρτυνας, στο Ηράκλειο Κρήτης, νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη Γέννα Μονοφατσίου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποίησαν κάτοικοι που είδαν τους καπνούς.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα, καθώς και δυο αξιωματικοί, ενώ αυτή την ώρα σπεύδει και ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Να σημειωθεί πως αυτή είναι η τρίτη φωτιά που ξέσπασε στην Κρήτη.

Το έργο των πυροσβεστών για την κατάσβεση της πυρκαγιάς δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.