Έγκλημα στο Περιστέρι: «Η 17χρονη και ο αδελφός της είχαν πέσει θύματα βιασμού» - Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη από τον πατέρα

«Προσπαθούσε να επιβιώσει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έγκλημα στο Περιστέρι: «Η 17χρονη και ο αδελφός της είχαν πέσει θύματα βιασμού» - Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη από τον πατέρα

Σοκ και ανατριχίλα έχει προκαλέσει το έγκλημα στο Περιστέρι με θύμα την 17χρονη η οποία δολοφονήθηκε από τα χέρια του 22χρονου συντρόφου της καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν βγει στην επιφάνεια η νεαρή είχε ζητήσει από τον αδίστακτο δολοφόνο να δώσουν τέλος στην σχέση τους.

Μέχρι στιγμής ο 22χρονος φερόμενος ως δολοφόνος είναι άφαντος την ίδια ώρα που οι Αρχές τον αναζητούν καθώς είναι ο βασικός ύποπτος. Από την άλλη, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έκανε το βράδυ της Τετάρτης (3/8) μια αποκάλυψη σοκ για την άτυχη 17χρονη αλλά και για τον έναν αδερφό της, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πατέρας τους.

Αποκάλυψη σοκ για την 17χρονη από το Περιστέρι

«Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το ‘χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί μου δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω», είπε αρχικά ο πατέρας της 17χρονης. Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται».

«Θρηνούμε, χάσαμε το παιδί μας» - Ράκος ο πατέρας της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή

Σοκ έχει προκαλέσει μια νέα είδηση στην οποία γνωστοποιήθηκε πως μια 17χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι την ώρα που ο σύντροφός της ο οποίος έμενε με την υπόλοιπη οικογένεια της νεαρής αναζητέιται καθώς μέχρι στιγμής είναι άφαντος.

Από την άλλη, ο πατέρας της νεαρής μίλησε στην κάμερα του ALPHA όπου τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν είχε κάνει παράπονα. Ίσα – ίσα έλεγε ότι είναι ευτυχισμένη, ότι περνούσε καλά και όλα ήταν τέλεια. Τι μπορεί να έγινε σε έναν καβγά… Δεν δίνω δίκιο στον Πακιστανό φίλο της γιατί πολύ απλά -θα με πείτε ρατσιστή- δεν μ’ αρέσουν τέτοιου είδους άνθρωποι».

«Εκεί που έβλεπα τις ειδήσεις, μου έστειλε μήνυμα η μικρή μου κόρη που ήταν μαζί. Μου έγραψε “μπαμπά πέθανε η Νικολέτα, τη σκότωσε ο Σάνι, ο σύντροφός της”. Δε μου είχε πει ότι είχαν προβλήματα. Όλα τα ζευγαράκια σε αυτήν την ηλικία έχουν προβλήματα.

Δεν πιστεύω ότι φτάσαμε σε αυτό το στάδιο, να μπορείς να σκοτώσεις ένα κοριτσάκι 17 χρονών. Δεν έχουμε κάτι να κάνουμε από εδώ και πέρα, απλώς θρηνούμε. Χάσαμε το παιδί μας, έχουμε άλλα τρία από πίσω… Τι να πω».