Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι ευχήθηκε στον μαθητή που πέρασε πρώτος στην ιατρική; (Βίντεο)

Ο πρώτος των πρώτων!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι ευχήθηκε στον μαθητή που πέρασε πρώτος στην ιατρική; (Βίντεο)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε στον μαθητή που πέρασε πρώτος στην ιατρική, με τον πρωθυπουργό να τον παίρνει τηλέφωνο!

Η "ανάκριση” από την Υφυπουργό Παιδείας που δέχθηκε ο Γιάννης Ιατρού.

Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο Γιάννης Ιατρού, ο οποίος είναι ο μαθητής που ήρθε πρώτος στις Πανελλήνιες περνώντας στην ιατρική.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος τον πήρε τηλέφωνο για να του ευχηθεί: «Στην αρχή μου είπε “καλησπέρα, Κυριάκος Μητσοτάκης”. Νόμιζα πως ήταν φάρσα. Μου έδωσε συγχαρητήρια. Με ρώτησε πως αποφάσισα να ακολουθήσω την ιατρική και μου ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. Δεν το περίμενα».

Κυριάκος Μητσοτάκης: Για βουτιές σε παραλία των Χανίων! Έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί!

Δείτε το βίντεο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχει κοιλιακούς «φέτες» και εντυπωσιάζει! Δείτε τον με μαγιό...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κοιλιακούς «φέτες» και εντυπωσιάζει! Δείτε τον με μαγιό και σίγουρα θα πάθετε σοκ!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, απόλαυσαν το μπάνιο τους στο Μαράθι, όπου ανέβηκαν και σε όρθια σανίδα (SUP) όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr:

Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του συνομίλησαν με τους λουόμενους που έσπευσαν να υποδεχτούν με την κυρία Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη να εκφράζει την έκπληξή της για την σχετικά απόμερη παραλία, στην περιοχή γνωστή και ως Σοσορίδες, αλλά και το ειδυλλιακό τοπίο με τα πεντακάθαρα νερά.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Για βουτιές σε παραλία των Χανίων! Έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί!

Ο πρωθυπουργός έσπευσε να χαιρετήσει άπαντες που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ συνομίλησε μαζί τους για την καλοκαιρινή σεζόν και την κίνηση που υπάρχει φέτος στον νομό Χανίων.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχει κοιλιακούς «φέτες» και εντυπωσιάζει! Δείτε τον με μαγιό...  Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχει κοιλιακούς «φέτες» και εντυπωσιάζει! Δείτε τον με μαγιό...  Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχει κοιλιακούς «φέτες» και εντυπωσιάζει! Δείτε τον με μαγιό...  Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχει κοιλιακούς «φέτες» και εντυπωσιάζει! Δείτε τον με μαγιό...

Μαρέβα Μητσοτάκη: Στη θάλασσα με τον Κυριάκο! Το ασπρόμαυρο μαγιό της "έκλεψε" τις εντυπώσεις!

Στην παραλία των Χανίων με τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρέθηκε η Μαρέβα και απόλαυσαν τις βουτιές τους στη θάλασσα, παρέα με φίλους.

Το πρωθυπουργικό ζεύγος ταξίδεψε στην Κρήτη για ολιγοήμερες διακοπές, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για να χαλαρώσουν.

Ο πρωθυπουργός ευδιάθετος, συνομίλησε με πολίτες και αντάλλαξε ιδέες και απόψεις, ενώ σε λίγες ημέρες από σήμερα θα βρεθεί στην Τήνο για τον Δεκαπενταύγουστο.

Τις εντυπώσεις ωστόσο, "έκλεψε" η Μαρέβα Μητσοτάκη με το ασπρόμαυρο ολόσωμο μαγιό της. Η πρώτη κυρία της χώρας έχει ωραίο γούστο στη μόδα και αυτό έχει φανεί και από άλλες δημόσιες εμφανίσεις της.

Μαρέβα Μητσοτάκη μαγιό

Μαρέβα Μητσοτάκη μαγιό