Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Παναγιώτη Ραφαήλ από το νοσοκομείο στη Βοστώνη

Η οικογενειακή φωτογραφία!

Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Παναγιώτη Ραφαήλ από το νοσοκομείο στη Βοστώνη

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο στη Βοστώνη για την θεραπεία του και έστειλε το δικό του Χριστουγεννιάτικο μήνυμα.

Με ανάρτησή τους στη σχετική σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook ο μικρός ήρωας, Παναγιώτης-Ραφαήλ και οι γονείς του ευχήθηκαν χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα στους ανθρώπους που στέκονται δίπλα τους και τους στηρίζουν στο δύσκολο ταξίδι για τη θεραπεία του μικρού.

«Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος!! Να περάσετε όμορφα με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπάνε!! Να έχετε όλοι υγεία, χαρά και πίστη. Ένα μεγάλο φιλί στον καθένα ας από τον Παναγιώτη Ραφαήλ», γράφουν στην ανάρτησή τους που τη συνοδεύουν με μια οικογενειακή φωτογραφία.

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ συγκίνησε το Πανελλήνιο για τη μάχη που δίνει για τη ζωή του καθώς πάσχει από σπάνια μορφή μυικής ατροφίας και λαμβάνει πλέον θεραπεία στη Βοστώνη.

enikos.gr

Πριν λίγο καιρό και ο γιατρός του είχε μιλήσει για τις ραγδαίες εξελίξεις στην υγεία του

Συγκίνηση για τον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ! Το μήνυμα των γονιών του από την Βοστώνη

Συγκίνηση προκαλεί η είδηση για τις εξελίξεις στην υγεία του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ. Το μήνυμα των γονιών του από την Βοστώνη κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ δίνει μάχη έχοντας τους γονείς του στο πλάι του, απέναντι στη σπάνια πάθηση της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας.

Σοκ! Άνδρας επιτέθηκε σε παιδιά νηπιαγωγείου με διαβρωτικό υγρό!

Το μόλις 18 μηνών αγοράκι διαγνώστηκε αμέσως μετά τη γέννησή του με το συγκεκριμένο νόσημα και έκτοτε προσπαθεί καθημερινά να την πολεμήσει.

Μετά την τεράστια κινητοποίηση του απλού κόσμου και την αλληλεγγύη που επέδειξε έμπρακτα στον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ, συγκεντρώθηκε το ποσό των 3.681.100,15 ευρώ. Έτσι, το παιδί κατάφερε να μεταβεί στο ειδικό θεραπευτικό κέντρο στη Βοστόνη.

Οι γονείς του, με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα στο Facebook, ευχαρίστησαν τον κόσμο που βοήθησε ώστε να έρθει η ελπίδα για σωτηρία του Παναγιώτη-Ραφαήλ ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Παναγιώτης Ραφαήλ υγεία