Κόμπι Μπράιαντ: "Πάγωσαν" στο γήπεδο που τον περίμεναν! Ακυρώθηκαν όλοι οι αγώνες!

Συγκλονιστικές στιγμές!

Κόμπι Μπράιαντ:

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ. Στο άκουσμα της είδησης "πάγωσαν" στο γήπεδο που τον περίμεναν και ακύρωσαν τους αγώνες.

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο στο οποίο, κατά πληροφορίες, κατευθυνόταν ο Κόμπι Μπράιαντ με το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε η 13χρονη κόρη του και άλλα επτά άτομα.

Στο γήπεδο διεξαγόταν το Mamba Cup Tournament Series, ένα τουρνουά που ίδρυσε ο Κόμπι Μπράιαντ προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε νεαρά αγόρια και εφήβους να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε αναμετρήσεις μπάσκετ υψηλού επιπέδου.

Όταν τα παιδιά, οι προπονητές και οι γονείς τους έμαθαν τα άσχημα νέα για τη συντριβή του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ επικράτησε παγωμάρα και σοκ.

Στη συνέχεια για να τιμήσουν τον Κόμπε όλοι όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο γονάτισαν ενώ τελικά οι αγώνες του τουρνουά ακυρώθηκαν.

protothema.gr

Εντωμεταξύ δείτε και το ανατριχιαστικό tweet που πρόβλεψε τον θάνατο του

Κόμπι Μπράιαντ: Ηχητικό ντοκουμέντο! Η στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου!

Η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ σκόρπισε την θλίψη στον πλανήτη. Το TMZ εξασφάλισε ηχητικό ντοκουμέντο από την στιγμή της πτώσης τους ελικοπτέρου.

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου με την 13χρονη κόρη του, Τζιάνα Μαρία Μπράιαντ, και άλλα τρία άτομα.

Το ελικόπτερο του 41χρονου θρύλου έπεσε στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, κοντά στο Λος Άντζελες, με αποτέλεσμα να πεθάνουν και οι εννιά επιβαίνοντες.

Η κινητοποίηση των σωστικών συνεργείων ήταν άμεση, όμως κανείς από τους επιβαίνοντες δεν διασώθηκε από το τραγικό δυστύχημα που έχει συγκλονίσει τον πλανήτη.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες εικόνες από το σημείο που συνετρίβη το ελικόπτερο του μπασκετμπολίστα, ενώ το «TZM» έβγαλε στη δημοσιότητα το ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που η Αστυνομία ενημερώνεται για τη συντριβή του ελικοπτέρου.

Ακούστε την ενημέρωση της Αστυνομίας εκείνη τη στιγμή: