Η Μαρέβα Μητσοτάκη ενημερώνει για τον κορωνοϊό

Τι μας παροτρύνει να κάνουμε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μαρέβα Μητσοτάκη ενημερώνει για τον κορωνοϊό

Η Μαρέβα Μητσοτάκη ενημερώνει για τον κορωνοϊό. Μπορεί αυτές οι μέρες να είναι δύσκολες τόσο για την Ελλάδα, όσο και για τον υπόλοιπο κόσμο, ωστόσο η ίδια μας παροτρύνει να είμαστε αισιόδοξοι.

Νέο κάλεσμα στους πολίτες κάνει η ίδια, λέγοντάς μας να βγούμε στα μπαλκόνια και να χειροκροτήσουμε το έργο όσων βρίσκονται σε εγρήγορση για την πανδημία του κορωνοϊού.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η σύζυγος του πρωθυπουργού, «Την Κυριακή το βράδυ στις 21:00 βγαίνουμε πάλι στο μπαλκόνι μας!». Την ίδια στιγμή με στολές και μάσκες η κηδεία του πρώτου νεκρού από κορωνοϊό. Δείτε τις φωτογραφίες.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη μένει σπίτι και στέλνει το μήνυμα για τον κορωνοϊό

Η σχεδιάστρια συνηθίζει να χρησιμοποιεί τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να μεταφέρει στους διαδικτυακούς της φίλους τις ιδέες της, και κάτι αντίστοιχο έκανε και σήμερα με σκοπό να προωθήσει το μήνυμα #μένουμε_σπίτι.

Έτσι, η Μαρέβα Μητσοτάκη ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από την οποία ωθεί τους φίλους της να μείνουν στο σπίτι και να απολαύσουν κάποια από τις δραστηριότητες που μπορούν να πραγματοποιήσουν στο σπίτι.

«Διαβάζουμε, παίζουμε, βλέπουμε ταινίες. Μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και να προφυλάξουμε την κοινωνία. #μένουμεσπίτι

Keep busy. Read, work and watch movies. Stay home. Save lives» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της.

Το νέο της αυτό μήνυμα στα social media έγινε άμεσα viral, ενώ η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέφερε και με μία φωτογραφία της στο Instagram: "Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας δίνουν πραγματικό αγώνα καθημερινά. Τους αξίζει ένα τεράστιο «ευχαριστώ».

Στις 21.00 σήμερα το βράδυ, Κυριακή 15/3, ας βγούμε όλοι στο μπαλκόνι μας και να τους ευχαριστήσουμε με ένα δυνατό χειροκρότημα» υπογραμμίζοντας ότι το συγκεκριμένο κίνημα ξεκίνησε αρχικά στην Ισπανία".