Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε κτηνοτροφική μονάδα

Έχουν προκληθεί μεγάλες ζημιές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε κτηνοτροφική μονάδα

Φωτιά σε κτηνοτροφική μονάδα ξέσπασε στη Θεσσαλονίκη. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές σε μηχανήματα της επιχείρησης. Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία περίπου στις 16:00.

Στις φλόγες τυλίχθηκε σήμερα το απόγευμα αποθήκη κτηνοτροφικής μονάδας, στην Καλλιθέα Θεσσαλονίκης.

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία περίπου στις 16:00.

Στο σημείο έσπευσαν για την κατάσβεση της φωτιάς 16 πυροσβέστες με 7 οχήματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές σε μηχανήματα της επιχείρησης.

Από το συμβάν δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της φωτιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.Συναγερμός σήμανε και με φωτιά που έπιασε σκάφος πριν λίγες ημέρες.

πηγή: protothema.gr

Φωτιά ξέσπασε και χθες στη Σάμο

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στη Σάμο μιας και έγινε γνωστή η είδηση πως ξέσπασε μεγάλο φωτιά σε κέντρο προσφύγων το απόγευμα της Κυριακής, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στο ΚΥΤ Σάμου. Αρχικά, δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση για το πώς και υπό ποιες συνθήκες ξέσπασε η πυρκαγιά, η οποία έκαψε δεκάδες σκηνές και ενώ προηγήθηκαν επεισόδια.

Ωστόσο, γεωγραφικά τοποθετείται στην έκταση πίσω από τα εξωτερικά ιατρεία πρώτης αξιολόγησης για τον κορονοϊό της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, σύμφωνα με το samos24.gr, ενώ πριν από λίγο ξέσπασε φωτιά και στον Χολαργό.

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση.

Στο σημείο μετέβη ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γιώργος Στάντζος και αντιδήμαρχοι και ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου Βασίλης Πανουράκης.

Πηγή: ethnos.gr

Φωτιά σε σπίτι στο Παγκράτι

Έκτακτο! Φωτιά ξέσπασε τώρα σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Ευφορίωνος και Ιβύκου στην περιοχή του Παγκρατίου. Επί τόπου επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά έχει εκδηλωθεί στον τρίτο όροφο και για την ώρα δεν έχει αναφερθεί ο εγκλωβισμός κάποιο ατόμου