Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κορωνοϊός: Εξελίξεις με την υγεία του Ιερώνυμου

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Κορωνοϊός: Εξελίξεις με την υγεία του Ιερώνυμου
Ενημέρωση 25.11.2020 15:44
Από Ελένη Ζουγανέλη

Αρκετά ικανοποιητικά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, όπως αναφέρει νέο ιατρικό ανακοινωθέν.

Ο Αρχιεπίσκοπος νοσηλεύεται σε ΜΑΦ του «Ευαγγελισμού», με διάγνωση Covid-19.

Παράλληλα, από κορωνοϊό πέθανε και ο Δημήτρης Χειρίδης.

Κορωνοϊός: Έφυγε από την ζωή ο πρώην βουλευτής Αναστάσιος Παπαδόπουλος

Ο πρώην βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ και δικηγόρος Αναστάσιος Παπαδόπουλος νοσούσε από κορωνοϊό και δυστυχώς έχασε τη μάχη.

Πίσω του άφησε την γυναίκα και τα δύο παιδιά του, τον Κωνσταντίνο και τον Χρήστο. Το 1981 εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής και παράλληλα διετέλεσε και πρόεδρος στο Νοσοκομείο Σερρών.

O Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών ανακοίνωσε ψήφισμα στο οποίο επισημαίνονται τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του προσφιλούς συναδέλφου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ, πρώην Βουλευτού, γνωστού για την προσωπικότητά του, το ήθος και την πολυετή προσφορά του στην τοπική κοινωνία, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση στις 24 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 09:00 π.μ. και αποφάσισε:

Να εκφράσει στην οικογένεια του εκλιπόντος τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση όλων των Δικηγόρων μελών του.

Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος.

Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό ημερήσιο τύπο και στην ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών.

Κορωνοϊός: Πέθανε πνευμονολόγος στα Χανιά

Πνευμονολόγος στα Χανιά έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, αφήνοντας την τελευταία του πνοή από τη νόσο.

Την είδηση του θανάτου του «εκλεκτού συναδέλφου πνευμονολόγου Αντώνη Χατζηγεωργίου, μετά από μάχη με τον κορωνοϊό», γνωστοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πνευμονολόγων Χανίων που στην ανακοίνωσή του προσέθεσε: «εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και δίνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ευχόμαστε να σταματήσει γρήγορα η λίστα των ανθρώπων που βρισκόμενοι στις επάλξεις του καθήκοντός τους προς την κοινωνία χάνονται τόσο αναίτια. Θερμά Συλλυπητήρια στους οικείους του».

Παράλληλα, ο Σύλλογος επισήμανε και πως: «Σε αυτόν τον πόλεμο δεν περισσεύει κανείς και κανείς δεν είναι αλώβητος, δυστυχώς. Ας προσέχουμε περισσότερο από αυτό που μπορούμε!! Κι οι ασθενείς μας το ίδιο!»

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα η Επίτροπος Ανταγωνισμού της ΕΕ Μαργκρέτε Βεστάγκερ

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Share