Φονικό στα Γλυκά Νερά: Επικηρύχθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. οι δολοφόνοι με 300.000 ευρώ

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φονικό στα Γλυκά Νερά: Επικηρύχθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. οι δολοφόνοι με 300.000 ευρώ

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία της 20χρονης στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών δίπλα στο μωρό της με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρο Χρονόπουλο, να δηλώνει νωρίτερα σήμερα πως «τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση της επικήρυξης των δραστών του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά

Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.

Φονικό στα Γλυκά Νερά

Συγκλονίζει η κατάθεση του συζύγου

Όπως ανέφερε ο 32χρονος, οι ληστές μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Ο σύζυγος της άτυχης 20χρονης ανέφερε σχετικά με τους δράστες πως ο ένας ήταν ψηλός και ο άλλος κοντός. Παραβίασαν ένα παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας, μπήκαν μέσα, ξύπνησαν την οικογένεια και ζήτησαν χρήματα. Φορούσαν κουκούλες” ήταν τα πρώτα λόγια που κατάφερε, σε κατάσταση σοκ, να πει ο 32χρονος. Φέρεται να είπε επίσης πως οι δράστες ήταν τουλάχιστον τρεις. Στο τέλος έφυγαν έχοντας αποσπάσει 10.000-15.000 ευρώ.

Οι δυο τους ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Πριν από περίπου ένα χρόνο έφεραν στον κόσμο τον καρπό της ευτυχίας τους, το πρώτο τους παιδί.

Η 20χρονη κοπέλα ασχολούνταν με τις πολεμικές τέχνες, ενώ είχε διακριθεί και για τις επιδόσεις της στο kickboxing.