Θήβα: Πακιστανός βίασε 65χρονη στο σπίτι της

Σοκάρει η είδηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θήβα: Πακιστανός βίασε 65χρονη στο σπίτι της

Σοκ επικρατεί η είδηση πως Πακιστανός κακοποίησε σεξουαλικά γυναίκα μέσα στη μονοκατοικία της στην κοινότητα Μουρίκι των Θηβών. Ο άνδρας διέρρηξε μια μπαλκονόπορτα για να κλέψει αλλά βρήκε μπροστά του την ένοικο και δεν δίστασε να την βιάσει.

Η 65χρονη βρισκόταν μόνη στο εσωτερικό του σπιτιού, την ακινητοποίησε χρησιμοποιώντας βία και ξέσπασε πάνω της τα σεξουαλικά του απωθημένα! Αμέσως μετά, έφυγε από το σπίτι προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όμως, η 65χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία και έδωσε σαφή περιγραφή του, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί από μεικτή περιπολία και να συλληφθεί. Ο 30χρονος Πακιστανός οδηγήθηκε στην Ασφάλεια όπου κρατείται και κλήθηκε η 65χρονη για να τον αναγνωρίσει.

Η γυναίκα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για να επιβεβαιωθεί ο βιασμός και να σχηματιστεί η σχετική δικογραφία σε βάρος του αλλοδαπού και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Θήβα βιασμός

Ενώ, την απόλυτη φρίκη φαίνεται πως έζησε μια 25χρονη στη Νέα Σμύρνη στα χέρια ενός 40χρονου, την οποία ο δράστης φέρεται να βίασε παρουσία και άλλων τεσσάρων ατόμων, να της ξύρισε το κεφάλι και να της έκλεψε το κινητό τηλέφωνο και τα προσωπικά της έγγραφα.

Προφυλακίστηκε ο 45χρονος που βίασε την ανήλικη κόρη του

Το δρόμο προς τη φυλακή πήρε ο 45χρονος που κατηγορείται για το βιασμό της ανήλικης κόρης του, στην Κόρινθο. Πιο συγκεκριμένα, ο 45χρονος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως, θα μεταφερθεί στις φυλακές Τρίπολης. Νωρίτερα σήμερα, κατά την είσοδό του στο δικαστικό μέγαρο απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου του korinthostv.gr είπε πως δεν αληθεύουν όλα όσα λέγονται.

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος από το χωριό Άσσος του Δήμου Βέλου – Βόχας συνελήφθη όταν τον κατήγγειλε η σύζυγός του με την κόρη του στο αστυνομικό τμήμα Βραχατίου για βιασμό. Η ανήλικη περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα βίωνε από τα 12 της χρόνια.

Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr.