Χανιά - 11χρονη: Εντοπίστηκε η ζακέτα της στο σημείο που βρέθηκε νεκρή

Νέες αποκαλύψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χανιά - 11χρονη: Εντοπίστηκε η ζακέτα της στο σημείο που βρέθηκε νεκρή

Η ζακετά της 11χρονης Ιωάννας εντοπίστηκε πριν από μερικές ώρες στο σημείο που βρέθηκε νεκρή, δηλαδή σε βραχώδη παραλία στα Χανιά.

Νέα ευρήματα, που ρίχνουν φως στο μυστηριώδες θρίλερ, ανακύπτουν από τις δηλώσεις κατοίκου, του Μιχάλη Βιζυράκη που βρέθηκε στο επίμαχο σημείο, λίγο προτού εντοπιστεί το άψυχο σώμα του κοριτσιού.

Ο κ. Βιζυράκης αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια του περιπάτου του είδε την ζακέτα του κοριτσιού, που αναζητούν τις τελευταίες ημέρες οι αρχές καθώς τόσο το ρούχο όσο και το κινητό του κοριτσιού δεν βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας.

«Περπατάω εδώ 20 χρόνια κάθε μέρα. Στις 9 το πρωί κάθε μέρα βρίσκομαι εδώ. Τη συγκεκριμένη ημέρα, είδα μια ζακέτα κρεμασμένη σε ένα δέντρο. Με προβλημάτισε, όχι για κακό, δεν πήγε το μυαλό μου ότι έγινε κάποιο ατύχημα. Κοίταξα μήπως την ξέχασε κανένας, να του πω ξέχασες τη ζακέτα σου. Δεν είδα κανέναν και συνέχισα να περπατώ. Μάλιστα την άγγιξα με την άκρη του δακτύλου μου, αλλά έφυγα γιατί φοβήθηκα μη νομίζει κανείς ότι πάω να την κλέψω. Μαζί με τη ζακέτα κρεμόταν και μια μάσκα», ανέφερε ο κ. Βιζυράκης.

Ο δικηγόρος Αντρέας Βροντάκης, είναι ένας ακόμη κάτοικος της περιοχής των Αγίων Αποστόλων, που περπατά καθημερινά στο συγκεκριμένο σημείο.

«Τη συγκεκριμένη μέρα δεν είχα έρθει στην περιοχή. Εγώ έχω να πω ότι κατ’ εμέ αποκλείω την περίπτωση της αυτοκτονίας γιατί παιδιά ηλικίας 11, 12, 13 χρονών δεν προβαίνουν σε αυτήν τη απονενοημένη πράξη. Το πιθανότερο για εμένα σενάριο είναι αυτό του ατυχήματος», ανέφερε σε δηλώσεις του στο Creta24.

Χανιά - 11χρονη εντοπίστηκε η ζακέτα της στο σημείο που βρέθηκε νεκρή

«Η κόρη μου είχε τριχοτιλλομανία», αποκάλυψε η μητέρα της 11χρονης

Η μητέρα της 11χρονης Ιωάννας, μίλησε ζωντανά στο T-live, κάνοντας νέες δηλώσεις για το τραγικό γεγονός που την βρήκε. Αφού, έχασε την κόρη της με συγκλονιστικό τρόπο στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά.

«Ήταν ένα ευαίσθητο, καλόψυχο και ευγενικό παιδί. Περάσαμε δύσκολα. Οι καταστάσεις με τον πατέρα της ήταν δυσάρεστες για όλους μας. Τη μέρα που έγινε η δίκη και μάθαμε ότι ο πρώην σύζυγός μου θα μπει στη φυλακή για τέσσερα χρόνια, ήταν η πιο ευτυχισμένη ημέρα στη ζωή της μικρής.

Μου έλεγε “Επιτέλους! Δε θα μας ενοχλήσει ξανά και θα έχουμε μια φυσιολογική ζωή. Δε θα τρέμουμε μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Όταν μπήκε ο πρώην σύζυγος στη φυλακή, χρειαζόταν χρόνος για να ηρεμήσουμε όλοι. Ειδικά τα παιδιά. Μετά το εξάμηνο ξεκίνησε για εμάς μια καλή ζωή» ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είχε τριχοτιλλομανία. Έβγαζε τις βλεφαρίδες και τα φρύδια της με τα νύχια της και μου έλεγε ότι δε μπορούσε να το σταματήσει. Παιδοψυχίατρος την παρακολουθούσε πολύ πιο πριν από το περιστατικό ξυλοδαρμού της δασκάλας της από τον πατέρα της. Μέσα στον γάμο είχαμε πολύ άσχημα πράγματα. Οι ξυλοδαρμοί αφορούσαν πιο πολύ εμένα. Και με τα παιδιά του δεν είχε καλή συμπεριφορά. Ήταν νευρικός, μεθυσμένος, καθόλου καλά με τον εαυτό του..».