Φονικό στη Ζάκυνθο: Παραδόθηκε η 27χρονη φερόμενη ως «τσιλιαδόρος»

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 37χρονης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φονικό στη Ζάκυνθο: Παραδόθηκε η 27χρονη φερόμενη ως «τσιλιαδόρος»

Όλο και περισσότερα στοιχεία για το φονικό στη Ζάκυνθο έρχονται στην επιφάνεια. Μόλις πριν από λίγο, η 27χρονη, φερόμενη ως «τσιλιαδόρος» στην δολοφονία της 37χρονης, Χρ. Κλουτσινιώτη, παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Ζακύνθου.

Τρεις από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη, της συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο, τον περασμένο Ιούνιο, προφυλακίστηκαν.

Ο κύκλος των απολογιών για τους κατηγορούμενους άνοιξε το πρωί του Σαββάτου και αναμένεται να ολοκληρωθεί απόψε αναφέρει το imerazante.gr.

Λεπτομέρειες για το φονικό στη Ζάκυνθο

«Ξέρω ποιοι σκότωσαν τη Χριστίνα»

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο από το νέο στυγερό έγκλημα στη Ζάκυνθο με θύμα έναν επιχειρηματία! Το μυστήριο στην υπόθεση είναι πως πέρσι δολοφονημένη βρέθηκε και η γυναίκα του αλλά... καταλάθος!

Ο Ντίμης ήταν ένα πρόσωπο που το παρελθόν του τον κυνηγούσε πολύ καιρό τώρα. Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 είχε μπλεξίματα με ποινικές καταδίκες, καταγγελίες και φήμες που ξεκινούν από το νησί της Ζακύνθου, περνούν από την Πάτρα και φτάνουν μέχρι την Αθήνα. Εκεί ψάχνουν και το μυστικό του συμβολαίου θανάτου.

Τελευταία περιπέτεια του 53χρονου επιχειρηματία ήταν το 2017, όταν βρέθηκε κατηγορούμενος στην Πάτρα για συμμετοχή σε υπόθεση ληστειών και όπλων, όμως ξεμπέρδεψε. Λίγο νωρίτερα το όνομά του είχε εμπλακεί σε μια υπόθεση ανθρωποκτονίας στη Ζάκυνθο, καθώς οι φήμες έλεγαν ότι διατηρούσε επαφές με άτομα που κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία. Στο παρελθόν ο Ντίμης προέβη σε καταγγελίες για τη δράση κυκλωμάτων της νύχτας που εμπλέκονταν σε ανθρωποκτονίες, και στην οποία υπήρχε συμμετοχή αστυνομικών, οι οποίοι μάλιστα μπήκαν στη φυλακή.

Τέλος, ο 53χρονος συνδέθηκε με καταγγελίες για μια ληστεία που... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr