Προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου: «Τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου υπάρχουν ενδείξεις για...»

Η πρόγνωση του για τον καιρό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου: «Τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου υπάρχουν ενδείξεις για...»

Τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου υπάρχουν ενδείξεις για μία νέα αλλαγή του καιρού κυρίως για την κεντρική και βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Ειδικότερα, όπως τονίζει ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, μετά το μεσημέρι ίσως υπάρξουν κάποιες βροχές στα δυτικά και βόρεια και κάποιες μπόρες χιονιού στα βόρεια ορεινά. Παράλληλα, προβλήματα σημειώνονται σήμερα, Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, που σύμφωνα με την ΕΜΥ φθάνουν στα πελάγη τα 8 και στο Αιγαίο τοπικά τα 9 μποφόρ.

Σήμερα Πέμπτη (3/2), τις πρωινές ώρες από την Ζάκυνθο μέχρι και την Κέρκυρα αλλά και από την Καλαμάτα μέχρι και την Ηγουμενίτσα ο καιρός θα είναι πολύ καλός από πλευράς φαινομένων. Κάποια λίγα σύννεφα θα υπάρχουν στα ανατολικά τμήματα της Πελοποννήσου, στη βόρεια Στερεά, στη Φθιώτιδα, στη Φωκίδα αλλά και στην Θεσσαλία στις περισσότερες περιοχές. Περισσότερα θα είναι στην ανατολική Μακεδονία, στην Ξάνθη αλλά και στον Έβρο χωρίς ωστόσο να αφήσουν κάποια φαινόμενα.

Στην Εύβοια και τα ανατολικά - νοτιοανατολικά τμήματα της Στερεάς μέχρι και τις Σποράδες... διαβάστε την πρόγνωση του στο Athensmagazine.gr