Τραγωδία Πάτρα: Για πρώτη φορά φωτογραφίες από το δωμάτιο που νοσηλευόταν η 9χρονη - Η μαρτυρία για τη μητέρα

Πλάνα από τον θάλαμο του νοσοκομείου

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Για πρώτη φορά φωτογραφίες από το δωμάτιο που νοσηλευόταν η 9χρονη - Η μαρτυρία για τη μητέρα

Σε εξέλιξη είναι το θρίλερ με την υπόθεση των παιδιών από την Πάτρα που έχασαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τη ζωή τους, καθώς νέα γεγονότα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Πολλοί ήταν αυτοί μάλιστα, που έκαναν σενάρια και εικασίες, σχετικά με τις μέρες που νοσηλεύονταν τα παιδιά στα νοσοκομεία, γι 'αυτό και ξεκίνησαν οι έρευνες προς την κατεύθυνση αυτή.

Εικόνες από τον θάλαμο που νοσηλεύτηκε η 9χρονη, το τρίτο παιδί της οικογένειας από την Πάτρα, είδαμε για πρώτη φορά αποκλειστικά μέσα από το T-live. Πρόκειται για έναν ενιαίο χώρο, όπου υπήρχαν δύο δωμάτια που χωρίζονταν από μία μεσοτοιχία.

Στο ένα δωμάτιο βρισκόταν η 33χρονη μητέρα μαζί με την 9χρονη κόρη της και στο άλλο η γυναίκα, που μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή της Αγγελικής ΝΙκολούλη, Φως στο Τούνελ, καθώς είχε και εκείνη το παιδί της νοσηλευόμενο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

Η μαρτυρία γυναίκας για τη μητέρα της 9χρονης στο νοσοκομείο κατά τη νοσηλεία του παιδιού

Όπως περιέγραψε η γυναίκα, την ώρα που έβγαινε από το δωμάτιο μαζί με τον γιο της, είδε την 33χρονη μητέρα με την 9χρονη να χτυπά παρατεταμένα το κουδούνι για να καλέσει τις νοσοκόμες. Τότε ήταν η στιγμή που η μητέρα την ενημέρωσε ότι η κόρη της έπαθε ανακοπή.

Στο T-live μίλησαν ιατρικές πηγές, που σημειώνουν πως όταν ολοκληρώθηκε ο ιατρικός έλεγχος της 9χρονης δεν εντόπισαν κάποιο πρόβλημα, ενώ ουδέποτε απέδωσαν τα συμπτώματα της μικρής σε ψυχολογικά αίτια.

Οι γιατροί αντικρούουν τα λεγόμενα της μητέρας

Οι συνεχείς εξελίξεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα διαδέχονται η μια την άλλη με αποτέλεσμα να εξελίσσεται σε ένα ανείπωτο θρίλερ. Όλοι ''τρέμουν'' τις ειδήσεις που βγαίνουν στην δημοσιότητα και οι ανατροπές είναι συνεχόμενες από όλες τις πλευρές των εμπλεκομένων.

Σήμερα, Τρίτη 1/3 κυκλοφόρησαν ορισμένα δημοσιεύματα τα οποία φέρονται να είναι από την πλευρά των γιατρών και τους θέλουν να αντικρούουν τις δηλώσεις της μητέρας των παιδιών. Η ίδια φαίνεται πως είχε πει ότι η 9χρονη είχε ζητήσει να πάει μόνη της στο γιατρό, ενώ στην πραγματικότητα τους φοβόταν, κάτι το οποίο προκάλεσε εντύπωση στη μητέρα, η οποία μαζί με τον σύζυγό της προσπαθούσαν να την πείσουν ότι οι πόνοι είναι στο μυαλό της.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια, οι γιατροί απέδιδαν την όλη κατάσταση της 9χρονης σε ψυχολογικά αίτια. Ωστόσο, στην 1/2 εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T- Live πως όταν ολοκληρώθηκε ο ιατρικός έλεγχος της μικρής δεν εντόπισαν κάποιο πρόβλημα και ούτε απέδωσαν ποτέ τα συμπτώματά της σε ψυχολογικά αίτια.