«Ό,τι ήθελε της το παρείχε κινητά, τάμπλετ...» - Φίλος του Μάνου ''άστραψε και βρόντηξε'' κατά της Ρούλας

«Φοβήθηκε μην τον πάρει η μπάλα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ό,τι ήθελε της το παρείχε κινητά, τάμπλετ...» - Φίλος του Μάνου ''άστραψε και βρόντηξε'' κατά της Ρούλας

Νέες δηλώσεις σχετικά την σχέση του Μάνου Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου βγαίνουν διαρκώς στο φως της δημοσιότητας καθώς το ζευγάρι αυτό έχει καθηλώσει το πανελλήνιο. Φιλικό πρόσωπο του άντρα βγήκε να μιλήσει για τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι τους, την Τετάρτη 6/4 στο Super Κατερίνα.

Ήταν φανερό στους τρίτους πως ο πατέρας δε μπορούσε να συνεχίσει το δεσμό του με τη Ρούλα, παρ΄ όλα αυτά έκανε τα πάντα για να μην λείπει τίποτα από το σπίτι. Για το λόγο αυτόν λοιπόν, σύμφωνα με τον φίλο δε θα έπρεπε να υπάρχουν ζήλειες από τη μεριά της.

Οι δηλώσεις φίλου του Μάνου Δασκαλάκη στο Super Κατερίνα

«Και ήταν πολύ υποστηρικτικός προς τη Ρούλα. Κι επειδή εγώ τους έζησα, ήμουν μέσα στο σπίτι έβλεπα μία Ρούλα όντως να αγαπάει τα παιδιά».

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η Ρούλα δεν ζήλευε τον σύζυγό της, καθώς της παρείχε τα πάντα. «Σε τι να τον ζηλέψει ακριβώς; Ό,τι ήθελε της το παρείχε, και καινούργια κινητά, τάμπλετ, τηλεόραση, είχαν φτιάξει ωραία το σαλόνι για τα παιδιά. Ήξερα ότι υπήρχαν κάποιες εντάσεις. Δεν νομίζω να ισχύουν αλλά ήξερα ότι ο Μάνος ήθελε σιγά σιγά να χωρίσει. Απλά είχε κουραστεί, δεν ήθελε άλλο. Δεν ένιωθε το ίδιο όπως πρώτα. Εάν είχε άλλη σχέση νομίζω θα φανεί από το Ανθρωποκτονιών, που θα τα ψάξουν όλα τα τηλέφωνα».

Όπως είπε απαντώντας στο γιατί ο Μάνος είπε στη Ρούλα ότι φοβάται ότι θα πάει και ο ίδιος και ο πατέρας του φυλακή, «φοβήθηκε μην τον πάρει η μπάλα, είναι άντρας της Ρούλας και είναι τα παιδιά τους».

Ο Μάνος δεν προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από τη Ρούλα, αλλά να απεξαρτηθεί

Σε αντίπαλα στρατόπεδα έχουν περάσει τις τελευταίες μέρες ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο πατέρας των παιδιών προσπαθεί να κρατήσει τις αποστάσεις του από την εν διαστάσει σύζυγό του, ενώ ακούγονται πολλά και για το διαζύγιό τους (δείτε εδώ τι έχει συμβεί).

Το πρωί της Τετάρτης (6/4), η εκπομπή Πρωινό μετέφερε την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Μάνος Δασκαλάκης, ενώ από τη μεριά του, ο Θανάσης Κατερινόπουλος τον έχει χαρακτηρίσει ως «τέρας ψυχραιμίας».

«Αν μπορούσα να το συμπυκνώσω σε μια μικρή πρόταση είναι η εξής: Ο Μάνος είναι αλλού. Ο Μάνος μου λένε από το περιβάλλον του ότι είναι τελείως αλλού, δεν ασχολείται με τη Ρούλα, δεν ενδιαφέρεται για την προσωπική σχέση που είχαν. Όχι απλώς προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από τη Ρούλα, αλλά να απεξαρτηθεί. Δηλαδή να δει την πραγματικότητα ο ίδιος από μόνος του, χωρίς να έχει δίπλα του την Ρούλα που μέχρι τώρα φαίνεται να έλεγχε τα πράγματα», είπε η Κέλλυ Χεινοπώρου