Πυρ και μανία η Σκορδά στον αέρα του «Πρωινού» με την Πισπιρίγκου - «Είναι δυνατόν;»

Οι αναρτήσεις της Ρούλας την εξόργισαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πυρ και μανία η Σκορδά στον αέρα του «Πρωινού» με την Πισπιρίγκου - «Είναι δυνατόν;»

Το πρωί της Παρασκευής 8/4 μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκαν δυο αναρτήσεις που είχε κάνει παλιότερα μετά από τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας στην Πάτρα καθώς οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στην επιφάνεια είναι καταιγιστικές.

Ωστόσο, όπως παρακολουθήσαμε η Φαίη Σκορδά έγινε έξαλλη on air και δεν δίστασε να το κρύψει. Πιο συγκεκριμένα, η Ρούλα έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση: «Σαν σήμερα σου έδωσα ζωή μικρή μου μπισκοτούλα. Όμως, δε προλάβαμε να σου κάνουμε το πρώτο σου πάρτι, να ακούσεις και εσύ χρόνια πολλά. Σε χάρηκα μόνο έξι μήνες και ξαφνικά, ένα ξημέρωμα μου έφυγες και εσύ για το μεγάλο ταξίδι.

Σπάνιο παιδί όπως και η αιτία θανάτου σου και έτσι απλά το σπίτι μας άδειασε και έμεινε βουβό από γελάκια και φωνούλες και η μόνη ανάμνηση το γέλιο σου ακούγοντας «πλάθω κουλουράκια».

Αυτό ήταν αρκετό για να σχολιάσει η Σκορδά πως «Είναι αυτό που επιμένω και λέω συνέχεια. Ένα ημερολόγιο στα social media. Είναι σαν να γράφει σε σειρά κινηματογραφική.

Έχεις χάσει το παιδί σου και λες είμαι καλά γιατί μου κάνατε την τιμή να είμαι μαμά σας και στο τέλος, καρδούλες μαύρες. Είναι δυνατόν;. Ένας αγαπημένος ηθοποιός φεύγει από τη ζωή που δεν τον ξέρεις και βάζεις, αν βάλεις…. εδώ φεύγει το παιδί σου και βάζεις μαύρη καρδούλα;».

Οι δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για την τραγωδία στην Πάτρα

Ο γιατρός που κατέφυγε πρώτος στις αρχές για την Τζωρτζίνα θα καταθέσει στην ανακρίτρια

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς καθώς οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές με τις τελευταίες πληροφορίες που βγαίνουν την επιφάνεια. Κάπου εδώ να θυμίσουμε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται στις φυλακές καθώς κατηγορείται για την δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Μάλιστα, ανάμεσα στα άτομα που θα καταθέσουν σήμερα 8/4 στην 18η ανακρίτρια για να λυθεί το μυστήριο με τους τρεις θανάτους των κοριτσιών θα είναι και ο επικεφαλής της Μονάδας Εντατικής Παίδων στο νοσοκομείο του Ρίο, Ανδρέας Ηλιάδης.

Ο λόγος για τον πρώτο γιατρό ο οποίος απέφυγε στις αρχές μετά το θάνατο της Τζωρτζίνας, ανοίγοντας την υπόθεση που οδήγησε στην σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να έχει παραδώσει και τα βίντεο από τη νοσηλεία της 9χρονης.