«Προσέξτε τώρα, οι πληροφορίες μου...» - Κόλαφος ο Λιάγκας με την on air αποκάλυψη για Πάτρα

Η υπόθεση έχει μέλλον

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Προσέξτε τώρα, οι πληροφορίες μου...» - Κόλαφος ο Λιάγκας με την on air αποκάλυψη για Πάτρα

Η υπόθεση στη Πάτρα φαίνεται να έχει συνέχει μπροστά της καθώς αυτό αρχίζει λέγεται τόσο από τα κανάλια αλλά και από ειδικούς που ασχολούνται με το ζήτημα. Ο ίδιος ο Κατερινόπουλος βάσει της χρόνιας εμπειρίας του αποκάλυψε πως θα έχουμε σύντομα συλλήψεις και δε θα είναι μια.

Την Παρασκευή 8/4 μέσα από το Πρωινό ο Λιάγκας έκανε μια αποκλειστική δήλωσε και τόνισε πως τα μέσα δε μπορούν να πηγαίνουν πιο μπροστά από τις αρχές. Στην τηλεόραση ακούγονται όσα είναι δυνατόν να ειπωθούν με σεβασμό πάντα στο ανώτερο έργο.

Οι αποκλειστικές αποκαλύψεις του Λιάγκα για την υπόθεση στην Πάτρα

«Προσέξτε τώρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τις δικές μου οι Αρχές παρακολουθούσαν τη Ρούλα και τον Μάνο και όλους τους ανθρώπους που είναι γύρω από αυτούς, πολύ καιρό τώρα. Πριν εμείς ξεκινήσουμε τηλεοπτικά να δίνουμε χρόνο στην υπόθεση αυτή.

Αρά ήταν υπό στενό κλοιό παρακολούθησης… Οι πληροφορίες που έχει συλλέξει η αστυνομία, δεν έχουν όλες συμπεριληφθεί στο κατηγορητήριο που έδωσε η αστυνομία στη δικαιοσύνη. Γιατί; Γιατί αν η Ρούλα κατηγορηθεί επισήμως, έχει δικαίωμα να πάει στην αστυνομία και να πάρει τον όλον τον φάκελο και να δει για ποιον λόγο την κατηγορούν. Και να χτίσει μια υπερασπιστική γραμμή. Απέναντι πιθανόν και στον Μάνο.

Εδώ πήγε μέρος των πραγμάτων που είχε συλλέξει η αστυνομία στη δικαιοσύνη. Τα άλλα τα γνωρίζουν η αστυνομία και η ανακρίτρια και θα προσπαθήσουν να τα δέσουν από τις μαρτυρίες που από χθες ξεκίνησαν. Για να δέσουν αυτά που έχει συλλέξει η αστυνομία, αλλά δε γνωρίζει ούτε η Ρούλα μέχρι τώρα. Γιατί το είπα αυτό; Γιατί οι Αρχές όταν θέλουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, την κάνουν με άψογο τρόπο. Δεν έχουν ακουστεί όλα στην τηλεόραση» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η ανακρίτρια έδωσε εντολή να ανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας - Θα εξεταστεί το τάμπλετ

Η υπόθεση της Πάτρας έχει περάσει στη δικαιοσύνη και η ανακρίτρια που εξετάζει το ζήτημα ανά μέρες ζητάει κατάθεση από τα διάφορα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Τελευταίος για την ώρα, κατέθεσε ο εντατικολόγος, που εξέταζε την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Μετά τα όσα άκουσε η γυναίκα, έγινε γνωστό την Παρασκευή 8/4 μέσα από το Super Kατερίνα, πως μπαίνει πιο βαθιά στην έρευνα, ζητώντας να ανοιχθεί ο τάφος της μικρής, με σκοπό να εξεταστεί το τάμπλετ που υπάρχει μέσα.