Πάτρα: Ένα αχούρι - Eικόνες εγκατάλειψης από σπίτι της σπιτονοικοκυράς

Αποκλειστικά πλάνα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: Ένα αχούρι - Eικόνες εγκατάλειψης από σπίτι της σπιτονοικοκυράς

Η ιστορία της Πάτρας έχει έρθει στο φως τη δημοσιότητας και έχει απασχολήσει λόγω του θανάτου των 3 κοριτσιών, τα οποία έχασαν τη ζωή τους και η μητέρα τους κατηγορείται για την ανθρωποκτονία την μικρής Τζωρτζίνας.

Με σκοπό να βγουν στοιχεία, που μπορούν να διαλευκάνουν την υπόθεση, βγαίνουν στη δημοσιότητα εικόνες και ιστορίες, που δεν είναι άμεσα σχετικές αλλά όσο να ναι μπορούν να φωτίσουν την υπόθεση. Έτσι λοιπόν την Παρασκευή 3/6 μέσα από την εκπομπή T-live ήρθαν στο φως στοιχεία, που αφορούν στην πολυκατοικία, που έμενε το ζευγάρι. Πιο συγκεκριμένα βλέπουμε την οικεία της περιβόητης σπιτονοικοκυράς, η οποία από ένα προσεγμένο με ακριβά αντικείμενα σπίτι έχει γίνει πλέον το συνώνυμο της εγκατάλειψης.

Eικόνες από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς στην Πάτρα

«Εικόνες χάους και μέσα στο δωμάτιο όπου ζούσε το τελευταίο διάστημα η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού… Πεταμένα πράγματα παντού. Το ειδικό κρεβάτι που χρησιμοποιούσε είναι στρωμένο με ένα εμπριμέ σεντόνι… Πάνω υπάρχουν πεταμένα πράγματα.

Τετράδια με σημειώσεις, διάφορα ανακατεμένα χαρτιά λογαριασμοί, κάποια βαζάκια από κρέμες και μερικά γυάλινα μπουκαλάκια».

Συγγενείς της σπιτονοικοκυράς μηνύουν ξανά τον Δασκαλάκη

Οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας είναι άκρως καταιγιστικές όσο περνούν οι ημέρες μιας και ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια. Μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος της οικογένειας της σπιτονοικοκυράς μίλησε το πρωί της Παρασκευής (3/6) μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Συγκεκριμένα, ο κ. Λέων τόνισε χαρακτηριστικά πως θα κάνει αγωγή στον Μάνο Δασκαλάκη καθώς δεν είχε πληρώσει κάποια ενοίκια στην κατοικία όπου διέμεναν.