Πάτρα: Στην τελική ευθεία το πόρισμα των ιατροδικαστών - Στο μικροσκόπιο οι θάνατοι Μαλένας και Ίριδας

Βγαίνουν όλα στο φως

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Στην τελική ευθεία το πόρισμα των ιατροδικαστών - Στο μικροσκόπιο οι θάνατοι Μαλένας και Ίριδας

Οι εξελίξεις της υπόθεσης της Πάτρας δεν έχουν σταματημό, ενώ όπως όλα δείχνουν οι Αρχές έχουν στόχο να βγάλουν το πόρισμα των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας άμεσα (δείτε τι αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός). Μάλιστα μέχρι την Δευτέρα 15 Ιουνίου αναμένεται οι ιατροδικαστές αλλά και η ψυχολόγος που έχει αναλάβει την υπόθεση να έχουν καταθέσει τα πορίσματά τους.

Πλησιάζει στο τέλος του το μυστήριο της Πάτρας

Οι πληροφορίες που μετέφερε η Ηρώ Καρυοφίλλη στο T-live κάνουν λόγο πως το πόρισμα αναμένεται την επόμενη εβδομάδα –από τις 15 Ιουνίου και μετά- και μέσα σε αυτό θα αναλύεται η αιτία θανάτου των δύο παιδιών.

Μάλιστα οι ιατροδικαστές διεξάγουν μόνοι τους την έρευνα, ωστόσο περιμένουν τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια για να βγάλουν συμπεράσματα. Το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου αποκαλύπτει δε ότι για τον θάνατο της Ίριδας υπάρχουν πολύ περισσότερα ευρήματα από ότι της Μαλένας.

Το τετραψήφιο ποσό που θα δώσει η Ρούλα για να γίνει επανεξέταση στις εξετάσεις της Τζωρτζίνας

Όλο και περισσότερες πληροφορίες και εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την Πάτρα, και την πιο τρανταχτή αποτελεί το γεγονός με τα φιαλίδια αίματος της Τζωρτζίνας που βρέθηκαν και μαρτυρούν τις ποσότητες κεταμίνης που αφαίρεσαν τη ζωή από το 9χρονο παιδί.

Η νέα λεπτομέρεια που έγινε γνωστή εχθές μέσα από το Live News, είναι αυτή που θέλει τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Όθωνα Παπαδόπουλο να ζητούν επανέλεγχο της ποσότητας της κεταμίνης στο αίμα της 9χρονης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έκανε το Πρωινό, παρότι η Ρούλα τόσους μήνες δηλώνει πως δεν έχει ιδέα πως βρέθηκε η κεταμίνη στο παιδί, τώρα ζητάει επανεξέταση για την ακριβή ποσότητα. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν η 33χρονη πληρώσει πολλά χρήματα αφού όλη αυτή η διαδικασία, και για τα 7 φιαλίδια αίμα που βρέθηκαν θα της κοστίσει περίπου 4.700 ευρώ.

Για το αίτημα αυτό τοποθετήθηκε και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων στην εκπομπή...