Πάτρα: Εξέλιξη στην υπόθεση - Απορρίφθηκε το αίτημα να καταθέσει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Τι συνέβη;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάτρα: Εξέλιξη στην υπόθεση - Απορρίφθηκε το αίτημα να καταθέσει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Άλλη μία εξέλιξη της τελευταίας στιγμής ήρθε στο φως μέσα από το Πρωινό την Πέμπτη 9/6 όταν έγινε γνωστό πως η ανακρίτρια απέρριψε το αίτημα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος είχε προταθεί από την πλευρά υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση, καθώς υποστηρίζουν πως έχει στα χέρια του πολλά στοιχεία σχετικά με τη νοσοκόμα της Τζωρτζίνας.

Για ποιο λόγο απορρίφθηκε το αίτημα

Στο σκεπτικό της απόφασης της η δικαστική λειτουργός ουσιαστικά αποφαίνεται ότι η μαρτυρία Τριανταφυλλόπουλου είναι άνευ σημασίας για την διερεύνηση της κατά το κατηγορητήριο δολοφονίας της Τζωρτζινας από τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η αρμόδια ανακρίτρια αντιτείνει ότι στη διάθεση της έχει πλήθος εγγράφων αλλά και μαρτυριών γιατρών από το «Παίδων» που περιγράφουν αναλυτικά τις συνθήκες δολοφονίας του εννιάχρονου κοριτσιού και ως εκ τούτου είναι περιττή η κατάθεση ενός δημοσιογράφου ο οποίος φέρεται να έχει πληροφορίες από την συγκεκριμένη νοσηλεύτρια του Ωνασείου στο οποίο ως γνωστόν είχε νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα σε προγενέστερο χρόνο του θανάτου της.

Η κατάθεση της νοσοκόμας που κρατά στα χέρια του ο Τριανταφυλλόπουλος

Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, εξήγησε πως αυτή τη στιγμή στη διάθεσή του έχει όσα του ανέφερε η προϊσταμένη νοσοκόμα σε ένα από τα νοσοκομεία που βρισκόταν η 9χρονη Τζωρτζίνα, η οποία του ανέλυσε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η κόρη της κατηγορούμενης.

Η προϊσταμένη δεν έχει κληθεί ακόμα να καταθέσει και γι' αυτόν τον λόγο ο ίδιος προτίθεται να καταθέσει. Τα στοιχεία αυτά είναι ύψιστης σημασίας, καθώς η γυναίκα γνώριζε πως είχε χορηγηθεί κεταμίνη για ιατρικούς λόγους. Τατυτόχρονα, επισημάνθηκε πως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν θα κατατέθει υπέρ της Πισπιρίγκου.

Η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, από την άλλη, πραγματοποίησε αίτημα για να καταθέσει μία νοσοκόμα με την οποία είχε έρθει κοντά η 33χρονη μητέρα. Παρόλα αυτά, η ίδια δήλωσε απροθυμία να καταθέσει.