Πάτρα: «Αυτόν τον χρυσό άνθρωπο τον είχα...» - Η αποκάλυψη στο Πρωινό για τον παππού της Ρούλας

Έπειτα από αναρτήσεις της Ρούλας

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάτρα: «Αυτόν τον χρυσό άνθρωπο τον είχα...» - Η αποκάλυψη στο Πρωινό για τον παππού της Ρούλας

Το πρωί της Παρασκευή 10/6 η εκπομπή Πρωινό ασχολήθηκε για ακόμη μία μέσα, όπως και όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και πιο συγκεκριμένα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τις αναρτήσεις της.

Αναρτήσεις λοιπόν της κατηγορούμενης που μιλούσε στον αποθανόντα παππού της δημοσίευσαν σήμερα το αέρα της εκπομπής, στις οποίες αναφερόταν και στην παρέα που του έστειλε, δηλαδή την Μαλένα. Ο παππούς της Ρούλας, Νίκος Λεγάτος ήταν ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος στην Πάτρα, έπαιζε ποδόσφαιρο και τον αγαπούσαν όλοι.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Αναστασόπουλου για τον παππού της Ρούλας

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», μίλησε στην εκπομπή και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είχε παίξει μαζί του ποδόσφαιρο στο παρελθόν και πως ήταν ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος. «Τον Νίκο Λεγάτο, αυτόν τον χρυσό άνθρωπο τον είχα προπονητή στην ιστορική ΑΕΚ Πατρών».

«Είναι ο εξυπνότερος άνθρωπος ή...» - Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της

Το πρωί της Παρασκευής 10/6 ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα αναλύοντας την υπόθεση της πελάτισσας του, που έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο, με τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της εξήγησε το πως νιώθει εκπροσωπώντας αυτήν την υπόθεση, μιας και μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης στρέφεται εναντίον της μητέρας. Σε κάθε περίπτωση, τόνισε πως κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα νομικής υπεράσπισης και πως από τη μέχρι τώρα επικοινωνία τους, η ίδια έχει βγει σε ό,τι έχει πει σωστή, τη στιγμή που κατά τα άλλα υπάρχουν στοιχεία, που την καίνε.

«Υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης, που έχει δημιουργηθεί και θα σας πω γιατί έχει δημιουργηθεί. Εδώ και δύο μήνες δεν έχω πιάσει την συγκεκριμένη κατηγορούμενη να είναι ανακριβής σε κάτι ή να μου έχει πει κάτι, ου να έχει διαψευστεί.

Η εικόνα που έχω από τη δια ζώσης συνομιλία μου μαζί της, με έναν τρόπο ό,τι μου λέει επιβεβαιώνεται. Ή είναι ο εξυπνότερος άνθρωπος στον κόσμο, που δεν το πιστεύω, χωρίς να θέλω να την μειώσω ή δεν το έχει κάνει. Ξέρετε είναι μια μεγάλη πρόκληση, γιατί έχει ένα μεγάλο ποσοστό της κοινής γνώμης...».