Τραγωδία Πάτρα: ''Το δικό σου πέθανε μωρή...'' - Φίλη του Δασκαλάκη περιγράφει ακραίο περιστατικό ζήλειας της Ρούλας

Χρειάστηκε να επέμβει αστυνομία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: ''Το δικό σου πέθανε μωρή...'' - Φίλη του Δασκαλάκη περιγράφει ακραίο περιστατικό ζήλειας της Ρούλας

Στην εκπομπή T- Live μίλησε σήμερα 28/6 ανώνυμα φίλη του Μάνου Δασκαλάκη, η οποία αποκάλυψε κάποιες ακραίες συμπεριφορές ζήλειας της Ρούλας προς αυτόν, ενώ σε ένα σκηνικό χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία. Μίλησε επίσης και για τη σχέση του φίλου της με τα παιδιά της και δε με την Τζωρτζίνα στην οποία ο Μάνος είχε μεγάλη αδυναμία. Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας είναι καταιγιστικές και μέρα με τη μέρα όλο και κάποιο νέο στοιχείο έρχεται στο φως και οδηγεί όλο και πιο κοντά στη λύση του θρίλερ.

Μάλιστα οι τηλεθεατές που παρακολουθούν στενά την υπόθεση, αλλά και οι χρήστες των social media και δε του Twitter δεν έχουν χαριστεί στους εμπλεκόμενους και ειδικά στα συγγενικά πρόσωπα των Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη, αφού απορούν με το πως γίνεται να μην ήξερα τίποτα για τους θανάτους και να υπερασπίζονταν μα σθένος το ζευγάρι πριν αρχίζουν να βγαίνουν στοιχεία στη δημοσιότητα. Τελευταίος στη λίστα ήταν ο πατέρας του Μάνου, Γιώργος Δασκαλάκης, που ένας χρήστης του twitter μας αποκάλυψε το πρόσωπό του.

Τι αποκαλύψεις έκανε η φίλη του Δασκαλάκη για τα σκηνικά ζήλειας της Ρούλας και τη σχέση του με τις μικρές

Η Ρούλα δεν έχανε αγώνα του Μάνου, ήταν εκεί και πανηγύριζε για τον άντρα της, ήταν οπαδός του. Σίγουρα τον αγαπάει πολύ και αυτό φάνηκε. Δηλαδή όταν έχει τα παιδιά και παίζουν «Κοίτα ο μπαμπάς μας», κοίτα πως έπιασε τη μπάλα, κοίτα τι καλός ο μπαμπάς και φώναζε για αυτόν. Τώρα το έκανε για να ακούσουν οι γυναίκες οι άλλες; Το έκανε επειδή τον αγαπάει, τι να σας πω. Το έκανε έντονα σε στυλ είναι δικός μου και έχει παιδιά.

Στην ερώτηση αν ο Δασκαλάκης είχε κατακτήσεις απάντησε:
«Από ότι ακούω ο Μάνος είχε κατακτήσεις , γιατί πέρα από την πλάκα είναι ωραίο παιδί. Η Ρούλα έδειχνε να ζηλεύει πολύ, αρρωστημένα. Ήταν δικός μου και τελείωσε, ήταν άγρια αντιδρούσε».

Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ένα σοκαριστικό περιστατικό ζήλειας:
«Είχε τσακωθεί με μια κοπέλα, ήταν πρώην σύντροφος του Μάνου, είχε μείνει έγκυος και το έριξε το παιδί, γιατί χώρισαν λόγω Ρούλας. Η Ρούλα έκανε αυτό το σκηνικό και πιαστήκανε στα χέρια, πήγε με το καρότσι και της λέει « Το δικό σου πέθανε μωρή, το δικό μου ζει», είχε έρθει και η αστυνομία να τις χωρίσει.

Τέλος για τη σχέση του με τα παιδιά του είπε ότι ήταν άψογος πατέρας και είχε απίστευτη αδυναμία στην Τζωρτζίνα.

Ηταν άψογος πατέρα ειδικά με την Τζωρτζίνα, της είχε απίστευτη αδυναμία.

Ο κουμπάρος της οικογένειας Δασκαλάκη ξεσπά σε κλάματα - «Συγγνώμη αλλά με πιάνει...»

Είναι γνωστό πως από την στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση του χαμού των παιδιών από την Πάτρα, αρκετά ήταν τα συγγενικά και μη πρόσωπα, που μίλησαν δημόσια για όσα βίωσαν και έχουν δει να διαδραματίζονται στην οικογένεια Δασκαλάκη, και άλλα τόσα που δεν αντέχουν και δεν δέχονται να πιστέψουν πως όλα αυτά είναι αλήθεια, κυρίως όσα ακούγονται για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μέχρι στιγμής όπως έχει αναφερθεί, λίγα άτομα έχουν εκφράσει τα συναισθήματά τους για το χαμό αυτών των παιδιών, και ένα από αυτά είναι και ο κουμπάρος του ζευγαριού, ο οποίος το πρωί της Τρίτης 28/6 μίλησε στο Πρωινό και λύγισε και μόνο στη σκέψη πως η Ρούλα έχει κάνει κακό στα παιδιά...

Ο κουμπάρος του ζευγαριού ρωτήθηκε για τους θανάτους των παιδιών και οριακά συγκράτησε τα δάκρυά του, προκειμένου να μην ξεσπάσει. Ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε πως μιλούσε για αρκετή ώρα, και έκλαιγε παράλληλα, ωστόσο κατάφεραν να απομονώσουν κάποια από τα λόγια του.

Ο ίδιος αρνείται ακόμη να δεχθεί πως υπάρχει έγκλημα, ωστόσο σπάει και συγκινείται, κάτι που δεν έχουμε δει από κανένα συγγενικό μέλος των παιδιών μέχρι τώρα, και μίλησε για κάθε ένα παιδί ξεχωριστά σκεπτόμενος τα τρία αδικοχαμένα κορίτσια...