Τραγωδία Πάτρα: Καταιγιστικές οι εξελίξεις με τον θάνατος της Μαλένας

Ύποπτες οι γρατζουνιές στο πρόσωπό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Καταιγιστικές οι εξελίξεις με τον θάνατος της Μαλένας

Οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας καθώς ολοένα και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια όπου "καίνε" για τα καλά την Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της ενώ από την άλλη θεωρείται ύποπτη για τους άλλους δυο θανάτους των κοριτσιών της.

Από την άλλη, υπάρχουν ακόμη αναπάντητα ερωτήματα για τις γρατζουνιές της μικρής Μαλένας στο πρόσωπό της. Την ίδια ώρα που ο θάνατος της μικρής Ίριδας επιβεβαιώθηκε πως είναι έγκλημα.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας

''Δεν είπα ποτέ ότι είδα αίμα στο στόμα της'' - Ανατροπή στην κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου

Αποκλειστικές δηλώσεις παραχώρησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία κλήθηκε να καταθέσει στη ΓΑΔΑ, αναφορικά με το πανάκι που βρέθηκε στο στόμα της άτυχης Ίριδας. Και ενώ οι εξελίξεις είναι συνταρακτικές στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, η αδερφή της κατηγορούμενης υποστηρίζει πως έχουν διαστρεβλωθεί τα λόγια της από την κατάθεση.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου από την πρώτη στιγμή δήλωσε τη στήριξή της στην αδερφή της Ρούλα, καθώς το θεωρεί αδύνατο να είναι εκείνη υπεύθυνη για τον θάνατο των τριών παιδιών της. Είναι μέσα στα δέκα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του περιβάλλοντος Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη που κλήθηκαν να καταθέσουν και μάλιστα έχει δηλώσει πως αν αποδειχθεί πως βρίσκεται η Ρούλα πίσω από τους θανάτους θα πάρει η ίδια την κατάσταση στα χέρια της.

«Διαψεύδω ρητά και κατηγορηματικά δημοσιεύματα εφημερίδων και sites αλλά και ρεπορτάζ τηλεοπτικών εκπομπών που αναφέρουν δήθεν στοιχεία της κατάθεσής μου και μου αποδίδουν λόγια που δεν έχω πει ποτέ! Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι στην κατάθεση μου στην ΓΑΔΑ δεν είπα ποτέ ότι είδα αίμα στο στόμα και στα χείλη της Ίριδας!»

«Με λυπεί αφάνταστα το γεγονός να απομονώνονται και να παραποιούνται φράσεις κάποιου με σκοπό την αλλοίωση του νοήματος αυτών που έχω πει. Βρίσκομαι διαρκώς στη δυσάρεστη θέση να διαψεύδω δηλώσεις που δεν έχω κάνει».