Κόρινθος: «Της έλεγε στον ύπνο της ότι..» - Το προφητικό όνειρο λίγες μέρες πριν την τραγωδία

Τι συνέβη;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Κόρινθος: «Της έλεγε στον ύπνο της ότι..» - Το προφητικό όνειρο λίγες μέρες πριν την τραγωδία

Λίγες ημέρες πριν ένα τροχαίο συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία, καθώς δύο αδέρφια βρέθηκαν νεκρά στη Λιβαδειά. Την Δευτέρα 18/7, άλλη μία τραγωδία σημειώθηκε στην Εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως, καθώς έγινε γνωστό πως δύο νεαρά άτομα έχασαν τη ζωή τους και δύο ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν, μετά από τροχαίο.

Το προφητικό όνειρο

Ένα τραγικό παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα για την 18χρονη Αναστασία η οποία ανασύρθηκε νεκρή μετά τη σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 15χρονος αδελφός της στην εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Πριν από ενάμιση χρόνο, η αδικοχαμένη κοπέλα από την Κόρινθο είχε χάσει σε τροχαίο δυστύχημα τον κολλητό της φίλο. Και μάλιστα, σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το σημείο που άφησε την τελευταία της πνοή η 18χρονη στο Σπαθοβούνι.

Ο 19χρονος-τότε-φίλος της είχε τραυματιστεί θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του στο Κοκκώνι Κορινθίας. Είχε βγει με τους φίλους του για διασκέδαση και κατέληξε σε τραγωδία.

Από τότε η 18χρονη ήταν βυθισμένη στη θλίψη για την απώλεια του φίλου της και μιλούσε καθημερινά με τη μητέρα του για να της δώσει κουράγιο. Όπως εξομολογείται η ίδια στο protothema.gr, πρόσφατα είδε ένα προφητικό όνειρο το οποίο δυστυχώς έμελλε να βγει αληθινό.

«Είχαμε μιλήσει μετά το τροχαίο και μου είχε πει ότι είδε ένα όνειρο με τον Θοδωρή μου. Της έλεγε στον ύπνο της ότι σύντομα θα έρθει κοντά της. Και τώρα έγινε αυτή η τραγωδία», λέει στο protothema.gr η κ. Αλεξία Γόγολα, μητέρα του αδικοχαμένου φίλου της 18χρονης.

Όπως τονίζει, τα δύο παιδιά ήταν πολύ αγαπημένα και η 18χρονη της είχε στείλει μήνυμα δύο ημέρες πριν από τη μοιραία σύγκρουση για να μάθει τα νέα της.

«Το πήρε κρυφά...» - Όλη η αλήθεια πίσω από τον θάνατο των δύο παιδιών

Η θεία του νεαρού μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA, την ίδια ημέρα, και αποκάλυψε πως ο 15χρονος είχε πάρει κρυφά από τους γονείς του τα δεύτερα κλειδιά του αμαξιού για να πάνε βόλτα, ωστόσο δεν γνώριζε πως αυτή θα ήταν μοιραία. Μάλιστα, μόλις ενημερώθηκε για την κατάσταση της αδερφής του ούρλιαζε από την θλίψη.

«To πήρε κρυφά. Είχε κρύψει ο πατέρας του το κλειδί, αλλά βρήκαν τα παιδιά το δεύτερο κλειδί και έφυγαν τα παιδιά 2:30 τη νύχτα. Οι γονείς δούλευαν και οι δύο και γύρισαν σπίτι και έπεσαν για ύπνο. Δεν ήξεραν τίποτα οι γονείς. Το είχε ξανακάνει μια φορά ο 15χρονος να πάρει τα κλειδιά κρυφά, οι γονείς έκρυβαν τα κλειδιά. Τι να πω; Τα παιδιά δεν είχαν πιει.

Ο δρόμος έχει ένα σημείο που την «πατάνε» όλοι, αν δε στρίψεις σωστά μετά φτάνεις Τρίπολη για να γυρίσεις πίσω. Ήταν 4 μέτρα πιο μπροστά από το σημείο και πήγαν να κάνουν όπισθεν για να γυρίσουν πίσω κατευθείαν, αλλά εκεί έγινε το κακό. Έμαθε ότι πέθανε η αδερφή του. Ρώταγε μαμά που είναι η Αναστασία.

Το έμαθε και ούρλιαζε. Του το είπε η μαμά του. Τι να πρωτοκρατήσει κρυφό. Το άλλο παιδί που πέθανε ήταν γείτονας, φίλος. Η Αναστασία (η αδερφή) έφυγε ακαριαία, τα παιδιά που πέθαναν κάθονται πίσω και πέθαναν αμέσως», δήλωσε χαρακτηριστικά.