Φωτιά Πεντέλη: «Δεν ήθελε να φύγει από το σπίτι της» - Σοκαριστικό περιστατικό με εγκυμονούσα στον 8ο μήνα

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτιά Πεντέλη: «Δεν ήθελε να φύγει από το σπίτι της» - Σοκαριστικό περιστατικό με εγκυμονούσα στον 8ο μήνα

Η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης 19/7 στην Πεντέλη έχει δημιουργήσει τρομακτικές εικόνες και στιγμές για τους κατοίκους της περιοχής, καθώς καλούνται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους χωρίς να γνωρίζουν αν θα χάσουν όλα τους τα υπάρχοντα. Μάλιστα, ένας από τους κατοίκους αρνείται να εκκενώσει τον χώρο του ό,τι και να συμβεί.

Το γεγονός, όμως, πως πολλοί από τους ανθρώπους που καλούνται να αποχωρήσουν είναι άνθρωποι που βρίσκονται σε ανάγκη προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη φρίκη. Στην κάμερα του ALPHA μίλησε και μία γυναίκα για μία εγκυμονούσα, η οποία έπρεπε πάση θυσία να απομακρυνθεί και να βρεθεί σε ασφαλές μέρος.

Η συγκλονιστική μαρτυρία για μία εγκυμονούσα από την φωτιά στην Πεντέλη

«Τη βγάλαμε με το ζόρι, τη βγάλαμε σιγά σιγά. Ευτυχώς είναι μικρή κοπέλα, είναι 8 μηνών έγκυος, έπαθε σοκ και τη βγάλαμε να μείνει στην Παλλήνη στον αδερφό της. Δεν ήθελε να φύγει από το σπίτι της αλλά τελικά πείστηκε», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εδώ φλεγόταν όλο αυτό. Και αν πάτε από εκεί, καίγεται και ένα σπίτι από την άλλη πλευρά, έχουν καεί κι άλλα σπίτια».

«Τι θέλετε να κάνετε ακροαματικότητα; Καίγεται το σπίτι μου»

Δραματικές είναι οι τελευταίες ώρες για τους κάτοικους της Πεντέλης. Συγκεκριμένα, η φωτιά δεν έχει υποχωρήσει καθώς συνεχίζει το καταστροφικό πέρασμά της έχοντας φτάσει πλέον στην Παλλήνη και στον Γέρακα.

Μάλιστα, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν δημοσιεύσει διάφορα στιγμιότυπα από τον Γολγοθά που ζούνε καθώς ακόμη και η Αθηναϊς Νέγκα ανγκάστηκε να εγκαταλείψει την κατοικία της. Μεταξύ άλλων, το πρωί της Τετάρτης 20/9 το τηλεοπτικό συνεργείο του OPEN βρέθηκε από νωρίς το πρωί στην περιοχή της Παλλήνης όπου όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω οι εικόνες είναι άκρως σοκαριστικές.

Μεταξύ άλλων, όταν μια δημοσιογράφος έκανε μια ερώτηση σε κάτοικο της περιοχής ήταν αρκετή για να τον εξοργίσει. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Τώρα τι θέλετε να κάνετε ακροαματικότητα; Δεν θέλω να μιλήσω. Καίγεται το σπίτι μου, μη με ενοχλείτε!».