Φωτιά στα Μέγαρα: Αστυνομικός διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Δείτε αναλυτικά

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Φωτιά στα Μέγαρα: Αστυνομικός διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Μετά τη φωτιά που καίει από χθες στην Πεντέλη και έχει συγκλονίσει την Ελλάδα για άλλο ένα καλοκαίρι, το μεσημέρι της Τετάρτης (20/7) σήμανε νέος συναγερμός καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα Μέγαρα και δόθηκε εντολή εκκένωσης μέσω του 112 στο χωριό Παπαγιαννέικα.

Αστυνομικός διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Φυσικά ο κίνδυνος υπήρξε μεγάλος για όσους προσπάθησαν να βοηθήσουν, όπως και για έναν αστυνομικό, που αναγκάστηκε να διακομισθεί στο 401. Ενώ συνέδραμε τις προσπάθειες για την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς που εκδηλώθηκε από το μεσημέρι στην περιοχή των Μεγάρων και συνεχίζει να μαίνεται - σύμφωνα με ενημέρωση- ο αστυνομικός εμφάνισε αναπνευστικά προβλήματα και ως εκ τούτου, μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο.

Εξωτερική φωτογραφία: (ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ// EUROKINISSI)

Παραλίγο να καεί το συνεργείο του ΣΚΑΙ στη φωτιά στα Μέγαρα

Λίγο μετά τις 16:30 το απόγευμα της Τετάρτης 20/7 έγινε γνωστό ότι η φωτιά στα Μέγαρα άρχισε να παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις. Δημοσιογράφοι τηλεοπτικών σταθμών κάλυπταν τα θλιβερά γεγονότα παρά τον κίνδυνο.

Κάποια στιγμή η ένταση του ανέμου αυξήθηκε επικίνδυνα με τις φλόγες να δυναμώνουν τόσο που λίγο έλειψε η πύρινη λαίλαπα να κάψει το αυτοκίνητο του συνεργείου του ΣΚΑΙ, που βρισκόταν στην περιοχή των Μεγάρων.

Οι εικόνες συγκλονίζουν ενώ ο δημοσιογράφος του σταθμού Μίλτος Σακελλάρης περιέγραφε στον "αέρα" της έκτακτης εκπομπής τις εφιαλτικές στιγμές.

«Δείξε την εικόνα, εκεί ακριβώς που είναι τώρα η φωτιά είχαμε το αυτοκίνητο, το πήραμε πριν λίγα λεπτά. Έχω χάσει την ανάσα μου, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μας κύκλωσε η φωτιά. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι», είπε ο ίδιος με κομμένη την ανάσα.