Σκιάθος: Το πρόσωπο που οδήγησε τον επιχειρηματία στην αυτοκτονία - Το όνομά του αναγράφεται στο σημείωμα που άφησε πίσω του

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σκιάθος: Το πρόσωπο που οδήγησε τον επιχειρηματία στην αυτοκτονία - Το όνομά του αναγράφεται στο σημείωμα που άφησε πίσω του

Την Πέμπτη 18/8 έγινε γνωστό πως ο επιχειρηματίας από τη Σκιάθο που αφαίρεσε τη ζωή του άφησε πίσω του ένα σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη. Σύμφωνα με την έρευνα των Αρχών, στο έγγραφο αυτό αναφέρεται και το όνομα ενός συγκεκριμένου προσώπου, που πιθανώς οδήγησε τον αδικοχαμένο σε αυτή την κατάληξη.

Πιο συγκεκριμένα, δόθηκε το όνομα ενός τοκογλύφου και οι Αρχές αμέσως ξεκίνησαν να αναζητούν εάν πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο και ποια είναι η δράση του. Σύμφωνα, μάλιστα με το σάιτ gegonota.news επιχειρηματίες, που διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον αυτόχειρα, αναφέρθηκαν στο πρόσωπο αυτό και όλα δείχνουν πως πρόκειται για «κοινό μυστικό».

Ο συγκεκριμένος άντρας εμπλέκεται σε «προστασίες» και τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει αδικαιολόγητο πλουτισμό, εκμεταλλευόμενος πρόσωπα που βρίσκονται σε ανάγκη.

Το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία του επιχειρηματία στη Σκιάθο

Ένας από τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιείται στον τουρισμό και μίλησε στο σάιτ, δήλωσε: «Δανεισμός με όρους μαφίας. Αυτό ζούσε ο φίλος μας. Ήταν ένας επαγγελματίας με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες του στον κλάδο του, αλλά κανείς δεν περίμενε να αυτοκτονήσει. Στο νησί έτσι πάνε τα πράγματα. Αποτυγχάνεις κάπου, πετυχαίνεις κάπου αλλού. Ο τουρισμός έχει ευκαιρίες για όλους».

Οι έρευνες αναμένεται να επεκταθούν στην ύπαρξη κυκλώματος στη Σκιάθο καθώς ο εμπλεκόμενος με την υπόθεση δεν δικαιολογείται να «γυρίζει» στην αγορά μεγάλα ποσά. Οι καταθέσεις που θα ληφθούν αφορούν πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος του αυτόχειρα και συνεργάτες του στον επαγγελματικό τομέα.

Επιχειρηματίας Σκιάθος

Οι στενοί συγγενείς του αυτόχειρα, όπως η σύζυγος και οι αδερφές του, στις καταθέσεις που έδωσαν την Πέμπτη 18/8 υποστηρίζουν πως δεν γνώριζαν την έκταση του οικονομικού προβλήματος, που αντιμετώπιζε, καθώς και για την εμπλοκή του με τοκογλύφο.

Τα τελευταία του λόγια πριν φύγει από τη ζωή ήταν πως θα πήγαινε στην βίλα βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Αγία Ελένη, προκειμένου να τραβήξει φωτογραφίες για να τις ανεβάσει σε πλατφόρμα, με αποτέλεσμα οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει να τονίζουν πως πιθανώς διαπραγματευόταν ένα ακόμα σπίτι για να το ενοικιάσει για τουριστική μίσθωση.

Κεντρική και εσωτερική φωτογραφία: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI