Έκτακτη προειδοποίηση από το meteo - Έρχονται ισχυρές καταιγίδες στην Αττική

Σας αφορά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έκτακτη προειδοποίηση από το meteo - Έρχονται ισχυρές καταιγίδες στην Αττική

Η τελευταία ημέρα του Αυγούστου (31/8) είναι ξεκάθαρη πως δείχνει ότι ο καιρός πρόκειται να αλλάξει και πάλι καθώς οι βροχερές ημέρες δεν έχουν τέλος. Σύμφωνα λοιπόν με την σημερινή (31/8) πρόγνωση καιρού το meteo προειδοποιεί για καταιγίδες στην Αττική. Μάλιστα, νωρίς το πρωί σημειώθηκε έκρηξη με τρεις τραυματίες.

Η πρόγνωση για την αλλαγή καιρού στην Ελλάδα

Σύμφωνα με το meteo βροχές και καταιγίδες αναμένονται από το μεσημέρι κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά αλλά και τοπικά σε πεδινές περιοχές, στα ορεινά της Κρήτης, σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και ενδεχομένως του Ιονίου και των Κυκλάδων. Στην Πίνδο και στα βόρεια ηπειρωτικά υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων. Στον Χάρτη 1 παρουσιάζεται η πρόγνωση του αθροιστικού υετού για σήμερα Τετάρτη.

Εξωτερική φωτογραφία: (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ// EUROKINISSI)

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο 1/9

Γενικά αίθριος καιρός σε όλες σχεδόν τις νησιωτικές περιοχές. Στα ηπειρωτικά και την Κρήτη λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Στη βόρεια Ελλάδα τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και το βράδυ.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει, στα ηπειρωτικά μέχρι τους 34 βαθμούς και στα νησιά έως τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.