Ηράκλειο: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον αδελφό του θύματος - «Έχει πίσω της κάποιους αστυνομικούς»

«Είναι πολύ χαμηλού επιπέδου γυναίκα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ηράκλειο: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον αδελφό του θύματος - «Έχει πίσω της κάποιους αστυνομικούς»

Το απόγευμα της Τρίτης (25/10) μέσα από την εκπομπή, «T-Live» ο αδελφός του 36χρονου θύματος που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο της Κρήτης από την 38χρονη η οποία παραδόθηκε στις Αρχές εχθές. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε πως: «Καλά είναι μέχρι στιγμής ο αδελφός μου… Οι γιατροί τώρα… Αυτοί ξέρουν. Μας είπαν ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και ότι αύριο θα μπει στο χειρουργείο.

Έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα στον κερατοειδή… Έχει πάρα πολλή ζημιά. “Παλεύουμε να το σώσουμε”. Δεν μας είπε ότι θα το σώσουνε, δεν μας είπε ότι θα το χάσει. Όλα είναι ρευστά».

Έχει εγκαύματα και στο πρόσωπο και στον λαιμό. Το χειρουργείο που θα γίνει, θα γίνει στο υπόλοιπο. Δεν μπορούν να επέμβουν ακόμα στο μάτι. Τι περιμένεις από μία γυναίκα που έχουν πάρει την επιμέλεια των παιδιών της οι πατεράδες; Από αυτή τη νοικοκυρά τι περιμένεις;

Η κατάθεση του πατέρα της, τα λέει όλα. Τέλος! Η γυναίκα είναι μία ανακατώστρα! Έχει πίσω της κάποιους αστυνομικούς και γι’ αυτό κάνει αυτά που κάνει. Δεν είναι τίποτα άλλο! Τον αδελφό μου δεν τον πλησίασε τυχαία.

Δεν είναι έρωτας. Είναι δυνατόν να έχει συμβεί αυτό το πράγμα και να μπαίνει στα social media και να κάνει… και να ράνει…; Δεν θα κάνω εγώ τη δουλειά της δικαιοσύνης. Αυτά τα ξέρουν αυτοί. Είναι πολύ χαμηλού επιπέδου γυναίκα… Δεν είναι τίποτα».

Οι δηλώσεις του αδελφού του θύματος για την τπόθεση με το καυστικό υγρό στο Ηράκλειο

Η 38χρονη έστελνε ροζ βίντεο στον αδελφό του θύματος

Παρά το γεγονός ότι το αυτόφωρο έχει λήξει και οι Αρχές έχουν εκδώσει ένταλμα σύλληψης, δεν παραδίδεται στις Αρχές η 38χρονη από το Ηράκλειο, που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της σε ξενοδοχείο της πόλης, καθώς, όπως υποστηρίζει ήταν σε άμυνα.

«Αυτοί οπλοφορούν, εγώ πήρα το υγρό νόμιμα από το ίντερνετ. Μου το έφερε εταιρεία κούριερ στο σπίτι. Δεν είναι βιτριόλι, είναι "τύπου ακουαφόρτε"» υποστηρίζει στο Star, την ώρα που ο 36χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο, καθώς υπέστη βαθύ χημικό έγκαυμα και ο δρόμος προς την αποκατάστασή του είναι μακρύς.

Παράλληλα, αναζητούνται και... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr