«Αυτό είναι ο λόγος του Θεού;» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Φαίη Σκορδά για την Κιβωτό του Κόσμου

Δεν άντεξε να ακούει τα όσα βίωναν τα παιδιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αυτό είναι ο λόγος του Θεού;» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Φαίη Σκορδά για την Κιβωτό του Κόσμου

Η εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, ασχολήθηκε με την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και τις καταγγελίες που γίνονται για τον Πατήρ Αντώνιο. Η Φαίη Σκορδά λοιπόν, ακούγοντας έκπληξη τα όσα είπαν στην συνέντευξη τους με την πρεσβυτέρα, δεν έκρυψε την έκπληξη της.

Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά για την Κιβωτό του Κόσμου

«Πιστεύεις ότι τα παιδάκια που έρχονται και φιλοξενούνται μέσα σε αυτές τις δομές έχουν μέσα τους κακία. Αυτό είναι ο λόγος του Θεού; Βλέπουμε δύο ανθρώπους που φιλοξενούν παιδιά εδώ και πολλά χρόνια σε αυτές τις δομές και λένε ότι τα παιδιά αυτά έχουν μέσα τους κακία και είναι εκδικητικά.

Οι άνθρωποι του Χριστιανισμού και της αγάπης δεν αναγνωρίζουν αυτά τα συναισθήματα. Πώς αυτοί οι άνθρωποι αν λειτουργούν έτσι μπορούν να προχωρήσουν με αυτό τον τρόπο; Σημαίνει ότι όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούσαν έτσι, δεν μπορούσαν να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά να γιατρέψουν τα τραύματά τους με την αγάπη και τον λόγο του Θεού, ότι τα αντιμετώπιζαν σαν να είναι κακά παιδιά», είπε η Φαίη Σκορδά.

Πώς συνδέεται η υπόθεση του Κολωνού με την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου

Μετά την αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για την Κιβωτό του Κόσμου στον αέρα του Πρωινού, αμέσως μετά ο παρουσιαστής έφερε στο φως μια συγκλονιστική μαρτυρία που "πάγωσε" τους πάντες στο πλατό.

Συγκεκριμένα, έγινε γνωστός ο τρόπος που συνδέεται η υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό με την υπόθεση της Κιβωτού και του πάτερ Αντώνιου. Στην εκπομπή λοιπόν μίλησε αποκλειστικά η γιαγιά της ανήλικης, η οποία έφερε στο φως ανατριχιαστικές αποκαλύψεις.

Ειδικότερα, εξομολογήθηκε πως ο αδερφός της 12χρονης πήγε στη δομή της Κιβωτού, ωστόσο η εμπειρία του ήταν τραυματική, καθώς ο πάτερ Αντώνιος τον έβριζε, τον κλώτσαγε, τον χτύπαγε, όπως και τα υπόλοιπα παιδάκια.

Μάλιστα, αμέσως μετά, στην εκπομπή μίλησε και μια φίλη του Η.Μ, του 53χρονου κατηγορούμενου στην υπόθεση της 12χρονης, η οποία αποκάλυψε πως ο ίδιος έδινε πράγματα στην Κιβωτό.