Τραγωδία Τέμπη: «Αν με αυτόν τον τρόπο θεωρούν ότι τιμούν τους νεκρούς...» - Χτύπησαν άσχημα ρεπόρτερ του STAR στα επεισόδια στην Αθήνα

«Δέχτηκα χτυπήματα στο κεφάλι» εξομολογήθηκε με λυγμούς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Τέμπη: «Αν με αυτόν τον τρόπο θεωρούν ότι τιμούν τους νεκρούς...» - Χτύπησαν άσχημα ρεπόρτερ του STAR στα επεισόδια στην Αθήνα

Μπορεί στο κέντρο της Αθήνας φοιτητές να διαμαρτύρονταν για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, με νέα παιδιά να περπατάνε κρατώντας στα χέρια τους μαύρα πανιά, από την άλλη όμως άγνωστοι δημιουργούσαν επεισόδια. Πετούσαν κροτίδες, πέτρες, ενώ έσπαγαν περιουσίες έξω από τα γραφεία της Hellenic Train.

Στο σημείο των επεισοδίων βρέθηκε δημοσιογράφος του STAR και μετέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τα όσα συνέβαιναν στους δρόμους. Λίγο αργότερα όμως σε μια σύνδεση του, αποκάλυψε πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Με τρεμάμενη φωνή ρεπόρτερ του STAR αποκάλυψε πως τον χτύπησαν

Με τρεμάμενη φωνή ο δημοσιογράφος, αποκάλυψε στον αέρα του σταθμού, πως άγνωστοι τον πέταξαν κάτω και τον χτυπούσαν στο κεφάλι. Φαινόταν πως ήταν σε κατάσταση σοκ, ενώ η Μάρα Ζαχαρέα του ζήτησε να φύγει από το σημείο.

«Πριν από λίγη ώρα δέχτηκα χτυπήματα στο κεφάλι, δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό στη ζωή μου. Με είχαν βάλει κάτω και με χτυπάγανε. Αν με αυτόν τον τρόπο θεωρούν ότι έτσι τιμούν τους νεκρούς τότε τι να πω ειλικρινά λυπάμαι», είπε ο Γιώργος Βότσκαρης χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: 20χρονος φοιτητής ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού - Δίνει "μάχη" για τη ζωή του

Η ανακοίνωση της Hellenic Train

«Καθώς η διερεύνηση των συνθηκών που προκάλεσαν το τραγικό συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη, η Hellenic Train, εταιρεία επιβατικών και εμπορευματικών μεταφορών, συνεχίζει να εργάζεται δίπλα στις αρχές και στους διασώστες στο σημείο του δυστυχήματος και σε όλα τα νοσοκομεία που φροντίζουν τους τραυματίες», αναφέρει σε ανακοίνωσή του, με το περιστατικό να φέρνει αναταραχές και στον πολιτικό κόσμο.

«H Hellenic Train, η διοίκηση και οι εργαζόμενοί της, στέκεται δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων, εκφράζοντας από καρδιάς τα πιο θερμά της συλλυπητήρια αλλά και τη δέσμευσή της για την πλήρη υποστήριξη τους καθώς και όλων των επιβατών».