Τέμπη: «Πετάχτηκαν αίματα στα μάτια, στο κεφάλι, στο πρόσωπο από άλλα άτομα» - Ανατριχίλα με την περιγραφή επιβάτη του τρένου

Μέσα από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τέμπη: «Πετάχτηκαν αίματα στα μάτια, στο κεφάλι, στο πρόσωπο από άλλα άτομα» - Ανατριχίλα με την περιγραφή επιβάτη του τρένου

Έχουν περάσει αρκετές ώρες από τη στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη και πολλοί από τους επιβάτες βρίσκονται στο νοσοκομείο όπου λαμβάνουν τις πρώτες βοήθειες και αναρρώνουν, εφόσον πολλοί βρέθηκαν τραυματισμένοι με εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα τους.

Ορισμένοι από αυτούς έχουν μιλήσει στις κάμερες και έχουν προκαλέσει ανατριχίλα με την περιγραφή τους για το δυστύχημα (δείτε εδώ τον άνδρα που έπεσε στο κενό για μην καεί και τον 20χρονο ήρωα που έσωσε 10 επιβάτες), ωστόσο άλλος ένας μίλησε στο MEGA και τα λόγια του είναι εξίσου συγκινητικά.

Ανατριχιάζει η μαρτυρία επιβάτη της τραγωδίας στα Τέμπη

«Όταν έπεσα κάτω, τότε σηκώθηκα όρθιος και πετάχτηκαν αίματα στα μάτια, στο κεφάλι, στο πρόσωπο από άλλα άτομα. Μετά σηκώνομαι, τα κορίτσια φώναζαν βοήθεια, τσίριζαν. Οι πόρτες κλειδώθηκαν, από εκεί δε μπορούσα να ανοίξω. Το φως παρέμενε ανοιχτό. Πάω εκεί στην πόρτα, να χτυπάω, δεν άνοιγε η πόρτα καθόλου, είχε σφηνώσει», περιέγραψε ο ίδιος και συνέχισε:

«Μετά σηκώνω το πόδι, ρίχνω τρεις κλωτσιές για να σπάσω το τζάμι να βγούμε έξω και μετά γυρίζω πίσω. Βλέπω ένας νεαρός έσπασε με πυροσβεστήρα το τζάμι που λέει η δημοσίευση, δε ξέρω αν ήταν αυτό το παιδί, ήταν πολλά τα άτομα μέσα και σιγά σιγά, ένα ένας βγαίναμε από το παράθυρο. Μετά έσβησαν τα φώτα, δε βλέπαμε και αρχίσαμε να φωτίζουμε με τον φακό από το κινητό.

Και όπως πηδήξαμε, ήταν πολύ κάτω και βρεθήκαμε στα χωράφια και έτσι έπεσα και έσπασα το πλευρό μου. Τώρα δε μπορώ να σηκωθώ, πρήστηκε η κοιλιά, σπασμένο το πλευρό, το μάτι μου, μπήκανε και πολλά γυαλιά μέσα».