Κως: Νέα εξέλιξη στην υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια - Πότε θα απολογηθεί ο Μπαγκλαντεσιανός

Ορίστηκε η νέα του συνήγορος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κως: Νέα εξέλιξη στην υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια - Πότε θα απολογηθεί ο Μπαγκλαντεσιανός

Μετά την παραίτηση του δικηγόρου που είχε οριστεί από το δικαστήριο για την υπεράσπιση του 32χρονου άντρα από το Μπαγκλαντές που κατηγορείται για την αρπαγή, τον βιασμό και την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω (δείτε εδώ την ανακοίνωσή του), Ζαφείρη Δρόσου, οι Αρχές έπρεπε αμέσως να ορίσουν νέο εκπρόσωπο ώστε να μπορεί να ολοκληρωθεί και η απολογία του.

Η νέα ημερομηνία απολογίας του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού στην Κω

Έτσι, λοιπόν, η νέα συνήγορος του Μπαγκλαντεσιανού είναι κ. Αθηνά Φουντωτού, η οποία ζήτησε να απολογηθεί ο κατηγορούμενος την Τρίτη 27 Ιουνίου και το αίτημά της έγινε δεκτό.

Διαβάστε επίσης: «Πρώτη φορά τον είδα να κάνει μ@λ@κία» - Οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο που "καίνε" τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό

Ράκος ψυχολογικά η μητέρα της Αναστάζια

Μαθαίνοντας τα νέα, λοιπόν, η μητέρα της νεαρής, η οποία ήρθε από την Πολωνία για να αναγνωρίσει το πτώμα της, μίλησε στην εκπομπή του MEGA, Live News, εξηγώντας πως αδυνατεί να συνειδητοποιήσει πως το παιδί της δεν ζει πια, ενώ υποστηρίζει πως σίγουρα υπήρχαν και συνεργοί.

«Για μένα, η Αναστάζια ζει. Έχω την εντύπωση ότι κάπου έχει πάει ταξίδι, επειδή ταξίδευε πολύ και φαντάζομαι ότι είναι κάπου σε ταξίδι, ότι είναι κάπου στην Ελλάδα και απλώς δεν έχουμε τηλεφωνική επαφή και δεν πιστεύω ότι δε ζει. Δεν μπορώ να το πιστέψω και νομίζω ότι δεν είναι αυτή που βρήκαν.

Αισθάνομαι ότι ζει και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τον θάνατό της. Ήταν πάρα πολύ καλό κορίτσι, η αγαπημένη μου κόρη και είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Για μένα η Αναστάζια ζει και απλώς είναι σε ταξίδι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αφορά την κόρη μου όλο αυτό.

Εγώ δε θεωρώ απλώς, είμαι πεπεισμένη ότι δεν το έκανε μόνος του. Σίγουρα είχε συνεργούς. Σκοτώσανε το παιδί μου με φρικιαστικό τρόπο, δεν έχω λόγια. Δεν έχω λόγια. Δεν ξέρω, είτε ισόβια, είτε θανατική ποινή είναι λίγο γιατί αυτός πρέπει να περάσει αυτό που πέρασε η κόρη μου.

Δεν σκέφτομαι πού θα δικαστεί αυτός. Δεν ξέρω τι ποινή θα του επιβληθεί. Λέγοντας την αλήθεια είμαι πεπεισμένη ότι δεν ήταν μόνος του. Σίγουρα έχει συνεργούς οι οποίοι ήταν μπλεγμένοι και αυτοί και να το πω καλά για να μεταφραστεί σωστά, σίγουρα τον βοηθούσα», είπε χαρακτηριστικά.