Opening Music Event από την Admiral στην Αργυρούπολη!

Opening Music Event από την Admiral στην Αργυρούπολη!

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 16:00 - 20:00, η Admiral εγκαινίασε το ανακαινισμένο κατάστημα της αλυσίδας στην Αργυρούπολη (Λ. Κύπρου 2, 164 52) με το πιο δυναμικό opening music event του φετινού φθινοπώρου.

Η έναρξη του event θα έγινε με live εκπομπή από τον Γιάννη Τουμπάνο και τον RADIO DEE JAΥ 95.2FM. Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο δυναμική με live εμφάνιση και DJ Set από τον NIKOS “NIVO” VOURLIOTIS, ενώ ο DJ SPARKY T (WORLD CHAMPION DMC) έδωσε ρυθμό στο party που θα ακολουθήσει.

Admiral

Στο autograph signing session της βραδιάς, ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ υπέγραψαν τις νέες φανέλες, οι οποίες φέρουν τη σφραγίδα της ιταλικής εταιρίας αθλητικής ένδυσης KAPPA καθώς και αυτόγραφα για μικρούς και μεγάλους φιλάθλους.

Admiral στην Αργυρούπολη

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η ηθοποιός Μαρία Κωσταντάκη. Extra bonus: Όλα τα σχέδια σε ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια από τη νέα χειμερινή συλλογή των αγαπημένων brands Admiral, KAPPA, Maui&Sons και STARTER, με έκπτωση 30%. More surprises: Χορευτικά, εκπλήξεις και ο μεγάλος διαγωνισμός #AdmiralOpeningEvent που ανέδειξε 20 νικητές στα social media.

 Admiral  κατάστημα

Το 2019 η Admiral κάνει δυναμικό repositioning στην αγορά, τα προϊόντα της θα βρίσκονται σύντομα στα νέα Admiral Sports Shops της Βουλγαρίας, ενώ τα πλήρως ανακαινισμένα καταστήματα της αλυσίδας διαδέχονται το ένα το άλλο με στόχο να γίνει η αγοραστική εμπειρία του κόσμου πιο απολαυστική από ποτέ. Με σύνθημα Your Life. Your Game. γιορτάζουμε μαζί το νέο ξεκίνημα της πιο ιστορικής εταιρίας αθλητικών ειδών στην Ελλάδα με ένα μοναδικό street party και σας περιμένουμε όλους στο πιο Admiral fun opening event!