Ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα με τον ορό ζαφειριού ματιών από την ανάPLASIS

Ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα με τον ορό ζαφειριού ματιών από την ανάPLASIS

Το Eye Serum - Με Ζαφείρι, Τριπεπτίδια, Αλόη & Υαλουρονικό Δύο Τύπων της εταιρίας ανάPLASIS, είναι ένα ειδικό προϊόν περιποίησης της εύθραυστης επιδερμίδας στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Η αποτελεσματικότητά του οφείλεται αποκλειστικά στο συνδυασμό των φυτικών εκχυλισμάτων και δραστικών συστατικών από τα οποία αποτελείται.
Τα Τριπεπτίδια τα οποία περιέχει, προάγουν τη φυσική σύνθεση κολλαγόνου, ελαστίνης και άλλων πρωτεϊνών, βοηθούν στην εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών, την αποτοξίνωση και την ενδυνάμωση της περιοχής του περιγράμματος των ματιών. Το Ζαφείρι, δημιουργώντας μια πολύτιμη ασπίδα, μεγιστοποιεί τη διάρκεια επίδρασης και την αποτελεσματικότητα των τριπεπτιδιών.
Τα φυσικά εκχυλίσματα Χαμομηλιού, Πράσινου Τσαγιού, Αμαμελίδoς και Βελανιδιάς, με τις καταπραϋντικές και αντιοιδηματικές τους ιδιότητες, ξεκουράζουν και ηρεμούν το βλέμμα. Ταυτόχρονα αναζωογονούν την περιοχή εφαρμογής, βελτιώνοντας την όψη των μαύρων κύκλων και χαρίζοντας λάμψη στην περιοχή γύρω από τα μάτια.
Το Υαλουρονικό Οξύ δύο τύπων, ο χυμός Αλόης, η Βιταμίνη Ε φυτικής προέλευσης και η D-Panthenol, συμπληρώνουν την αποτελεσματικότητα του Serum Ματιών, θρέφοντας και ενυδατώνοντας την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια.
Το Eye Serum - Με Ζαφείρι, Τριπεπτίδια, Αλόη & Υαλουρονικό Δύο Τύπων, πλούσιο σε συστατικά επιλεγμένα για την αποτελεσματικότητά τους, περιποιείται επιδερμίδα γύρω από τα μάτια χαρίζοντας στο βλέμμα σας λάμψη και δύναμη.

Πώς να εφαρμόσετε το Eye Serum - Με Ζαφείρι, Τριπεπτίδια, Αλόη & Υαλουρονικό Δύο Τύπων
Εφαρμόζετε επαρκή ποσότητα δύο φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ) στην περιοχή γύρω από τα μάτια, κάνοντας ελαφρύ μασάζ με απαλές κινήσεις, μέχρι τα ευεργετικά συστατικά του Eye Serum - Με Ζαφείρι, Τριπεπτίδια, Αλόη & Υαλουρονικό Δύο Τύπων της εταιρίας ανάPLASIS να απορροφηθούν εντελώς από την επιδερμίδα.

Τα προϊόντα της εταιρείας είναι υποαλλεργικά και διατίθενται σε Ελλάδα, Κύπρο και ΕΕ. Πωλούνται αποκλειστικά και μόνο στα φαρμακεία, ενώ αγορές μπορούν να γίνουν και μέσω του e-Shop www.anaplasisgroup.gr
Μάθετε περισσότερα για εμάς: https://www.anaplasis.gr/el/

Κάντε μας LIKE: https://www.facebook.com/meleniaomorfia/

Ακολουθήστε μας: https://www.instagram.com/anaplasisgroup/?hl=el

Λίγα Λόγια για την ανάPLASIS

Η Μελένια Ομορφιά ανάPLASIS δημιουργήθηκε το 2013 από μια νέα γενιά επιχειρηματιών με όραμα να παράγει καλλυντικά υψηλής ποιότητας με τη χρήση αυθεντικών φυσικών ελαίων και παραγώγων μελιού χωρίς τη χρήση χημικών αρωμάτων και λοιπών τεχνητών υλών. Τα προϊόντα της βασίζονται σε παραδοσιακές συνταγές και παράγονται μέσα από σύγχρονες μεθόδους, σύμφωνα με τα standards που θέτουν οι επίσημοι οργανισμοί (ΕΟΦ). Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων της εταιρείας είναι αξιοσημείωτη. Οι ίδιες οι καταναλώτριες μέσω της σελίδας της «Μελένιας Ομορφιάς ανάPLASIS» στο facebook παρουσιάζουν απτά αποτελέσματα μέσα από δικές τους, προσωπικές φωτογραφίες και ιστορίες. Δεν είναι τυχαίο που αυτή τη στιγμή η κοινότητα της ανάPLASIS στο facebook αριθμεί πάνω από 300.000 φίλους. Σήμερα, η αναPLASIS είναι μια υγιής και συνεχώς αναπτυσσομένη εταιρία, με πιστό καταναλωτικό κοινό το οποίο αναζητά ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις καλλυντικής περιποίησης σε τιμές προσιτές.

ορό ζαφειριού ματιών