H Evgenia μάς ξεσηκώνει με το νέο της τραγούδι!

Ανεβαστικό και ερωτικό, μελωδικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Evgenia μάς ξεσηκώνει με το νέο της τραγούδι!

Μέσα σε χρόνο dt, το νέο τραγούδι της Evgenia, με τίτλο «Φεγγάρι μου», και με πρωταγωνιστή, τον γόη ηθοποιό, που απολαύσαμε στην «Γη Της Ελιάς», Σπύρο Νικολαϊδη, κατάφερε να κερδίσει, την αγάπη του κόσμου!

evgenia βιντεοκλίπ

Ανεβαστικό, ξεσηκωτικό, ερωτικό, μελωδικό, που από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, σε συνεπαίρνει με τον ρυθμό του, σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Jenny Tsiko, μόλις, σε 15 μέρες κυκλοφορίας του, από την Spicy Music, κατάφερε, να ξεπεράσει, το 1.000.000 προβολές, στο Youtube, αλλά και να ηχεί, στα κλαμπ και στα ραδιόφωνα, της Ελλάδος.

evgenia

Η Evgenia, που τα τελευταία χρόνια, υμνεί την ελληνική μουσική, από την Αμερική, όπου ζει και εργάζεται, νιώθει να «πετάει» στα σύννεφα της ευτυχίας, για την αγάπη, με την οποία, «αγκάλιασαν» οι Έλληνες και μη, το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Φεγγάρι μου», που συνοδεύεται από ένα ανεβαστικό βιντεοκλίπ, με την υπογραφή, του Σπύρου Φυλακτού.

evgenia close up

Μετά και την μεγάλη επιτυχία, του «Φεγγάρι μου», σε λίγες μέρες, θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε την Evgenia, και σε ένα μοναδικό, και άκρως χορευτικό medley-live, που θα περιλαμβάνει τα δικά της τραγούδια, αλλά και αγαπημένων της, συναδέλφων.

Δες το οπωσδήποτε

!