Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef 5: Το πρώτο ατύχημα στο πλατό

Εμφανίστηκε με γάζες στο χέρι μπροστά στους κριτές

MasterChef 5: Το πρώτο ατύχημα στο πλατό
Master Chef 23.01.2021 21:53
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το MasterChef 5 ξεκίνησε πριν λίγη ώρα με την μια εκ των τεσσάρων πρώτων διαγωνιζόμενων να έχει ένα ατύχημα στο πλατό της εκπομπής.

Η πρώτη τετράδα μπήκε στο πλατό και είχε στην διάθεση της 40 ακριβώς λεπτά για να ετοιμάσουν το ιδανικό πιάτο που θα τους δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Εκτός από την Θεσσαλονικιά κομμώτρια που έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της, άλλη μια παίκτρια βρέθηκε στο επίκεντρο του σχολιασμού, αλλά όχι για καλό.

MasterChef 5 Το πρώτο ατύχημα στο πλατό

Πολλά είναι τα ατυχήματα που συμβαίνουν κατά την διάρκεια του μαγειρέματος, για αυτό και η Άννα, δυστυχώς δεν πρόσεξε πολύ από την βιασύνη της και έκαψε το χέρι της.

Το κάψιμο και η πληγή δεν υποχώρησαν για αυτό και η συγκεκριμένη παίκτρια εμφανίστηκε με γάζα στους κριτές.

Μπορεί να υπήρξε άτυχη σε αυτό, όμως υπήρξε αρκετά τυχερή στο να περάσει στην επόμενη φάση και να ακούσει το πολυπόθητο ναι από τους κριτές!

Masterchef: Τεράστια αλλαγή στον νέο κύκλο - Έτσι θα μπουν οι παίκτες στο σπίτι

Οι οντισιόν, ειδικότερα, δεν σκοπεύουν να είναι ατομικές αλλά οι διαγωνιζόμενοι θα εισέρχονται στην αίθουσα ανά τετράδες, τηρώντας πάντα την απαιτούμενη απόσταση.

Οι παίκτες θα μαγειρεύουν ταυτόχρονα, και στο τέλος οι τρεις κριτές θα δοκιμάζουν το κάθε πιατό, ανακοινώνοντας ποιος διαγωνιζόμενος θα συνεχίσει στην επόμενη φάση.

Δεν δίνεται λευκή ποδιά, παρά μόνο η λεκτική επιβεβαίωση πως το πιάτο τους περνάει στην επόμενη φάση.

Οι 50 καλύτεροι μάγειρες θα προκύψουν από την πρώτη οντισιόν, οι οποίοι θα μονομαχήσουν σε μια σειρά απαιτητικών διαδικασιών και οι καλύτεροι θα μπουν έτσι στο σπίτι του διαγωνισμού.

Επιπλέον, ο κάθε παίκτης θα λειτουργεί ανεξάρτητα, χωρίς στο τέλος να μοιράζεται τη νίκη με τον μέντορά του., καθώς οι κριτές δεν θα αναλάβουν φέτος αυτόν τον ρόλο.

Τέλος, ο coach των παικτών θα είναι ξανά ο Γιάννης Αποστολάκης και εξαιτίας του κλεισίματος των εστιατορίων, ο ίδιος θα βρίσκει τρόπους γευσιγνωσίας και χαλάρωσης των παικτών. Δείτε, παρεμπιπτόντως, και την επίσημη ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες!

Masterchef

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef - Πάνος Ιωαννίδης: «Σίγουρα υπάρχουν αλλαγές λόγω κορωνοϊού, από την πρώτη κιόλας ημέρα..»

Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη: Kι όμως, ήταν ήδη ζευγάρι πριν το Masterchef 4!

Share