O Παπαδάκης μιλάει για την Μπάγια Αντωνοπούλου και γιατί λείπει από την εκπομπή! «Και αν έχουμε μικρές εντάσεις....» (Bίντεο)

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος!

 O Παπαδάκης μιλάει για την Μπάγια Αντωνοπούλου και γιατί λείπει από την εκπομπή! «Και αν έχουμε μικρές εντάσεις....» (Bίντεο)

Στην εκπομπή του πιέστηκε ο Γιώργος Παπαδάκης να μιλήσει για την απουσία της Μπάγιας Αντωνοπούλου.

Όλα αυτά μετά τον χαμό που έγινε με το ρεπορτάζ από το Vandas blog του Youweekly.gr! (Διαβάστε εδώ) Διαβάστε παρακάτω...

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος τόνισε:

«Να σας καλημερίσουμε και να σας καλωσορίσουμε. Λείπει η Μπάγια μας. Και εδώ να δώσουμε ορισμένες εξηγήσεις για τα διάφορα που ακούγονται. Καταρχήν είμαστε μια οικογένεια. Που μπορεί να υπάρχουν εντάσεις, μπορεί και να μην υπάρχουν. Τώρα το τι γράφεται και τι ακούγεται, δεν είναι ότι δεν μας ενδιαφέρει. Δε μας αφορά όμως.»!

Αυτό για να το λύνουμε το θέμα. Γιατί εμάς μας αρέσει να τα λέμε όλα. Και δεν αφήνουμε άλλους να μιλάνε για μας. Για αυτό αφήνω στην άκρη μικρά η μεγάλα κουτσομπολιά. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Το κοριτσάκι μας είναι σε άδεια. Και της ευχόμαστε όταν ξαναγυρίσει να είναι γερή και δυνατή»!

Δείτε ακόμη: Η Σκορδά στέλνει «αδιάβαστη» παρουσιάστρια! Xαμός στα πρωινά με μονοψήφια και ανατροπές!

Και υπογράμμισε: «Η Μπάγια είχε μια φοβερά πετυχημένη παρουσία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Και μια φοβερή πίεση όμως. Ο σταθμός την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε άδεια στον Ρογκάκο. Δεν είναι μόνο ο Ρογκάκος. Αν δεν ήταν η Μπάγια δεν θα τα έφερναν βόλτα. Έτσι λοιπόν για λίγες ημέρες, μετά από μια μικρή αδιαθεσία, που συνοδεύεται και από την άδειά της...

Δείτε ακόμη: Δάκρυα και αίμα: Γιώργος Παπαδάκης πως «τσάκισε» την Μπάγια Αντωνοπούλου!

Και από την άλλη εβδομάδα πάλι εδώ είμαστε. Πάντως είμαστε μια μικρή και ευτυχισμένη οικογένεια και ακόμα και αν έχουμε μικρές εντάσεις, εμείς ξέρουμε να τις ξεπερνάμε με τον τρόπο μας. Δείτε το σχετικό βίντεο: